Utvekslingsprogram i Storbritannia

Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogrammer i Storbritannia. Velg mellom Classic High School, Academic Choice, Select High School og Boarding School.

Les mer om våre ulike programmer under og finn ut hvilket som passer deg best!

Classic High School – det tradisjonelle programmet

utvekslingsstudent i England

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet og det mest valgte blant våre utvekslingsstudenter. Hvor du bor og går på skole kommer an på hvor din fremtidige vertsfamilie bor. Etter at vi finner en god britisk familie til deg, søker vi så om skoleplass i familiens nærområde.

Din fremtidige vertsfamilie kan bo ved den engelske rivieraen, i nærheten av storbyene London eller Edinburgh eller et sted på den vakre britiske landsbygden. Dette er programmet for deg som åpen når det gjelder utvekslingen og ser fram til å få en genuin britisk opplevelse, hvor som helst i dette fascinerende landet.

Du kan reise på Classic High School-programmet til Storbritannia i et semester eller et helt skoleår.

Søk på Classic High School

 

Områdeønske mot en tilleggskostnad

Utsikt Storbritannia

For deg som ønsker å bli plassert i en spesifikk region eller by i Storbritannia, er det mulig å legge til områdevalg mot et tilleggskostnad på Classic High School-programmet.

Vi tilbyr et stort utvalg områdevalg i hele Storbritannia. Velg mellom regionene Skottland og Sør-England, eller populære byer som Manchester, Liverpool, Belfast og Torquay.

Områdegaranti gjelder så lenge du oppfyller programkravene og vi har flere plasser igjen i området du ønsker. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Se programprisen for Classic High School og områdesvalg

Se alle våre områdevalg


Academic Choice
– fortell oss dine preferanser

telephone london

Academic Choice-programmet gir deg muligheten til å gå på en spesifikk skole i Storbritannia til en overkommelig pris. Fortell oss hvilken sport du ønsker, hvilke fag du trenger og område du foretrekker, så vil vi legge frem et utvalg skoler som passer en eller flere av dine ønsker. Ut ifra dette utvalget velger du hvilken skole du ønsker å gå på.

Se våre mest populære skoler på Academic Choice

Finn programprisene for Academic Choice

Søk på Academic Choice


Select High School
– ditt utvekslingsår, ditt valg

få seg venner på utveksling

Select High School-programmet er programmet for deg som har et klart bilde av hvordan året i Storbritannia skal se ut. Kanskje ønsker du å gå på en spesifikk skole, drive med din favorittsport, ha en spesifikt fag på skolen eller bare bo i din drømmeby. Uansett, er dette programmet for deg.

Vi tilbyr et stort utvalg både offentlige og private videregående skoler i hele Storbritannia. Fortell oss dine preferanser, så hjelper vi deg med å finne den perfekte skolen for deg. Du kan velge blant flere videregående skoler i populære byer som London, Brighton og Manchester. Sammen skreddersyr vi ditt britiske utvekslingsår akkurat slik du vil ha det.

Se være mest populære skoler på Select High School

Finn programprisen for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– opplev det engelske campus-livet

Storbritannia er kjent for sine høyt rangerte universiteter. For å komme nærmere det berømte campus-livet allerede på videregående skole kan du velge Boarding School. På boarding-skolene både bor og studerer du på campus sammen med dine kassekamerater. Dette er den perfekte måten å forberede seg på studenttilværelsen.

Boarding-skoler er populært i Storbritannia og tiltrekker seg ambisiøse elever fra hele verden. Ved å velge Boarding School vil du ikke bare god undervisning, men også et internasjonalt nettverk. Å gå på boarding-skole er en uforglemmelig opplevelse ulik noen annen. Skolene tilbyr mange aktiviteter etter skoletid som du kan delta på i fritiden. Du vil dele rom med både internasjonale og lokale elever, som vil gi deg en rik kulturell opplevelse og venner over hele verden.

Vi har et tett samarbeid med flere av de beste boarding-skolene i England. Du kan for eksempel velge en skole i vakre byer som London, Cambridge eller Somerset. Fortell oss hvilken by du ønsker å bo i, hvilke fag du trenger og hvilken sport du ønsker å utøve og finner vi den boarding-skolen som passer profilen din best.

Se våre mest populære boarding-skoler i Storbritannia

Søk på Boarding School

<< Tilbake til Storbritannia