Velg område i Storbritannia

Explorius gir deg en unike muligheten til å velge hvor i Storbritannia du skal tilbringe utvekslingsåret på videregående.

Når du søker om å reise på utveksling med vårt Classic High School-program, garanterer vi at du får plassering i det området du har valgt. Områdegaranti gjelder så lenge du oppfyller programkravene og vi har flere plasser igjen i området du ønsker. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Hvor ønsker du å tilbringe utvekslingsåret i Storbritannia? Kunne du tenke deg å bo i vakre omgivelser i Skottland eller nyte populære byer som Manchester eller Liverpool i England?

Søk om å reise på utveksling

 

Vårt utvalg av områder

storbritannia utveksling

Du kan velge blant flere ulike regioner og byer i Storbritannia.

Finn ut mer om de ulike områdene under. Du finner områdene i alfabetisk rekkefølge.

Søk om å reise på utveksling


Regionsvalg
 – velg den regionen du foretrekker

Utsikt Storbritannia

Om du allerede nå vet hvilken region i Storbritannia du vil bo i, får du sjansen til å oppfylle ditt ønske ved å velge vårt regionsvalg.

Her kan du velge om du vil tilbringe utvekslingsåret i Nord-Irland, Skottland, Sør-England eller Wales.

Priser for områdevalg

 

Nord-Irland

Nord-Irland er et fascinerende land og en fantastisk destinasjon for utvekslingsstudenter. Du får en unik mulighet til å få innsikt i landets brutale og spennende historie. Nordirene er en vennlig befolkning som ser frem til å introdusere deg til landet sitt.

Se frem til et skoleår fullt av nye opplevelser og mye ny kunnskap.Skottland

Skottland har ved flere tilfeller blitt ranger som det vakreste landet i verden, og du vil raskt forstå hvorfor. Naturen er helt utrolig. Her finner du vakre innsjøer, grønne landskap, fortryllende slott og høye fjell. Kombinert med travle storbyer som Glasgow, Edinburgh og Aberdeen er dette den perfekte destinasjonen for deg både er glad i naturen og bylivet.

Som utvekslingsstudent i Skottland vil du oppleve en unik del av Storbritannia. Skottland er et lite land, og du vil derfor få muligheten til å se kjente landemerker som Det skotske høylandet og Loch Ness-innsjøen. Befolkningen i Skottland er vennlige og ser fram til å ønske deg velkommen til sitt land.

Sør-England

kart sør-england 

Sør-England er en attraktiv del av England og inkluderer alle kommuner ved eller nær Den engelske kanal. Her finner du blant annet London, Somerset, Cornwall, Surrey, samt populære byer som Bournemouth, Hastings, Brighton og Oxford.

Sør-England er populært blant studenter fra hele verden. Internasjonale studenter kommer hit i alle aldre, både for utveksling på videregående, universitet eller språkskole om sommeren. I Sør-England finner du en perfekt blanding av typiske britiske elementer, vakre omgivelser og flotte strender.

 

Wales

Tenk annerledes og tilbring utvekslingsåret i Wales! Wales er en vakker nasjon som grenser til England. Her finner du grønt landskap, nasjonalparker og koselige byer.

Bli flytende i engelsk og lær walisisk i løpet av året i Wales. Vi er sikre på at du kommer til å imponere mange med denne nye kunnskapen!

Søk om å reise på utveksling

 

Byvalg – bo i en storby

For deg som foretrekker bylivet, tilbyr vi et bredt utvalg av populære byer i Storbritannia. Velg blant byene Birmingham, Liverpool, Manchester og mer.

Priser for områdevalg

 

Birmingham, England

Birmingham er den nest mest folkerike byen i Storbritannia med mer enn én million innbyggere. Dette er en vakker by som ligger sentralt i England og lokker flere millioner turister hvert år.

I Birmingham finner du mange vakre vannkilder. Byen har faktisk flere kanaler enn Venezia i Italia. Byen er ikke bare vakker, men også et perfekt sted for aktiviteter som seiling, vindsurfing, fisking og kajakkpadling. Birmingham er et godt valg for deg som ønsker å kombinere bylivet med morsomme utendørsaktiviteter.

Bristol, England

Bristol er en havneby som ligger sørvest i England med nesten en halv million innbyggere. Byen har blitt kåret til den beste britiske byen og bo i, mye takket være byens mange arrangementer, gode shoppingmuligheter og vakre omgivelser. Her finner du fantastiske skoler og universiteter, noe som gjør byen til et populært valg blant studenter i alle aldre. 

Søk om å reise på utveksling

 

Liverpool, England

Liverpool er hjembyen til verdens største musikkgruppe gjennom tidene, The Beatles. Byen er også den mest suksessrike fotballbyen i England, med topplag som Liverpool F.C. og Everton F.C.

Suksess blomstrer i Liverpool, og det er kanskje nettopp det som gjør byen til det perfekte valget for deg. Byen er et viktig kultursenter med mange musikk- og idrettsarrangementer, samt interessante museer.

Manchester, England

Velkommen til Manchester! Manchester ligger nordvest i England med mer enn en halv million innbyggere. Dersom du er fotballinteressert, har du mest sannsynlig sett en eller flere kamper med byens topplag Manchester United F.C og Manchester City F.C. Vi kan selvfølgelig anbefale å se en fotballkamp i løpet av utvekslingsåret her, men Manchester har også mye annet å tilby.

“The Mancunians” er vennlige, og stolte over byens musikkultur, med kjente band som Oasis. Med sin vakre skyline, mange kaféer, parker, museer og arrangementer, kommer du garantert til å trives i Manchester.

 

Priser for områdevalg 

Torquay, England

Vakre Torquay er en del av Den engelske riviera og er et ekte sommerparadis. Byen byr på herlige sandstrender og en ekstraordinær utsikt over havnen med sitt ikoniske pariserhjul. Rundt 65 000 mennesker bor her permanent, og byen lokker til seg en stor mengde turister i løpet av sommermånedene.

Som utvekslingsstudent i Torquay får du oppleve en unik del av England, og iblant vil du kanskje føles som at det er i Middelhavet du tilbringer utvekslingsåret.  

 

Sikre deg ditt områdevalg i Storbritannia

Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss hvor vi prater med om de ulike områdevalgene og utvekslingsprogrammene i Storbritannia.

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Storbritannia