Våre mest populære skoler i Storbritannia

Når du reiser på vårt Select High School- eller Boarding School-program velger du hvilken skole i Storbritannia du skal gå på.

Dette er det perfekte alternativet for deg som har et klart bilde av hvordan utvekslingsåret i Storbritannia skal se ut. Kanskje vet du nøyaktig hvor du vil bo, eller trenger bestemte fag for å få skoleåret godkjent.

Vi tilbyr et stort utvalg skoler i hele Storbritannia. Under finner du våre mest populære skoler på Select High School- og Boarding School-programmet.

Søk om å reise på utveksling

 

Select High School – De mest populære skolene 

Under finner du et utvalg av våre mest populære offentlige skoler i Storbritannia. Disse kan du velge på vårt Select High School-program.

Loreto College, St. Albans

Internasjonale elever på Loreto College

Loreto College har ca. 900 elever og er rangert blant de beste offentlige skolene i England. Skolen ligger i den historiske byen St. Albans, kun 30 minutter utenfor London. Som elev på St. Albans kan du ta del i sosiale aktiviteter gymnastikk og debattklubb.

Broadgreen International School, Liverpool 

Elever på Broadgreen sammen med Liverpool fotballspillere

Broadgreen ligger i Liverpool og har ca. 1 000 elever. Liverpool er en populær by i vestlige England, som er mest kjent for sine to store fotballag; Liverpool FC og Everton FC. Broadgreen er en av de mest anerkjente skolene i Liverpool og byens eneste internasjonale skole. Velkommen til et pulserende, energisk og inkluderende skolemiljø!

Portsmouth College, Portsmouth

Skolegården på Portsmouth College

Portsmouth College har rundt 1 400 elever, og et stort utvalg av fag å velge blant. Skolen ligger som navnet tilsier i Portsmouth, som er en sjarmerende havneby i det sørøstlige England. Byen har ca. 200 000 innbyggere, og et mildt kystklima med mer solskinn enn de fleste britiske øyer.

Churston Grammer, Torbay

Churston Grammer School

Churston Grammer har rundt 1 000 elever og er en anerkjent skole i Sørvest-England med fokus på personlig utvikling. Skolen ligger i Galmpton som er en koselig liten landsby i Torbay. Skolen passer for deg som ønsker å bo i et mindre område, og et mildt klima året rundt.

 

Boarding School – De mest populære internatskolene

Under finner du et utvalg av våre mest populære skoler på Boarding School-programmet.

Chelsea Independent College, London

utvekslingsstudenter studerer på Chelsea College i Vg2

Chelsea Independent College ligger i hjertet av Chelsea, et av Londons fineste strøk. Skolen har 215 elever og et stort fokus på realfag. Dette valget passer derfor godt for deg som er interessert i naturfag, matematikk eller teknologi. Som elev på Chelsea Independent bor du i en dorm sammen med dine medelever. Skolen har enkelt- og dobbeltrom som ligger ca. ti minutter fra campus. Skolen arrangerer flere turer i løpet av året, og du du ønsker å utøve en sport kan du velge mellom fotball, basketball, yoga, badminton, bordtennis, netball og rugby.

Mount Kelly, Tavistock

Campuset på Mount Kelly internatskole

Mount Kelly ligger i utkanten av den sjarmerende byen Travistock. Skolen har 600 elever i alder 13-18 år. Denne skolen er populær blant elever som er interesser i sport. På campus finner du blant annet to svømmebasseng, en klatrevegg, en gymsal, en golfbane og flere idrettsbaner. Skolen er spesielt attraktiv for svømmere, og skolens elever har vunnet hele 29 OL og Commonwealth medaljer.

 

Sikre din plass i Storbritannia

Avtal er gratis og uforpliktende intervju for å høre mer om de ulike skolene i Storbritannia. Sammen skreddersyr vi det perfekte utvekslingsåret for deg slik at året blir akkurat slik du ser for deg.

 

Søk om å reise på utveksling

 


<< Tilbake til utvekslingsprogrammer i Storbritannia