Vertsfamilien - ditt nye hjem


For irene er familie og familietid veldig viktig!
Som utvekslingsstudent i Irland får du en trygg og hyggelig vertsfamilien som har blitt valgt spesielt til deg! Du vil bli en del av denne familien og skal dele i deres daglige liv. Du vil få tre måltider om dagen. Som en ekte Ire vil du pakke med deg lunsjen som du spiser på skolen, mens frokost og middagen inntas hos vertsfamilien. De fleste familiene bor på landet.

I Irland får vertsfamilien et stipend som dekker noen av de kostnader familien har med å ha en utvekslingsstudent boende hos seg. Samtlige er familiene genuint interesserte i å være vertsfamilie og gjennomgår en nøye utvelgelse for å bli godkjente. Explorius sine representanter i Irland gjennomfører prosessene og plasserer samtlige Explorius-elever i vertsfamiliene sine.

Trygt døgnet rundt
I Irland er du i trygge hender, døgnet rundt. På toppen av en vertsfamilie som passer på deg, holder en lokal kontaktperson kontakt med deg under hele utvekslingsåret ditt. Vertsorganisasjonen din har også et telefonnummer som kan ringes døgnet rundt dersom du har behov for akutthjelp. 


Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.