Livet som utvekslingsstudent i IrlandLivet som utvekslingsstudent
Irland er like kjente for sin gjestfrie befolkning som for sin vakre natur. Irene er dessuten veldig stolte av landet sitt og viser det gjerne frem for besøkende. Som utvekslingsstudent i Irland kan du forvente deg mange storslagne naturopplevelser med vakkert landskap, ubebodde kystlinjer, tradisjonelle fiskerlandsbyer, grønne daler med små bekker og mystiske slottsruiner. Dette matches av storbypulsen i hovedstaden. Legg til en dose av den velkjente vennligheten hos irene og det blir et perfekt land for norske utvekslingsstudenter.

Fritiden i Irland
For den idrettsinteresserte utvekslingsstudenten kommer det til å bli mye fotball og rugby. Mens for den musikkinteresserte en masse U2. Naturligvis har Irland mye mer å tilby enn dette. For eksempel er hovedstaten Dublin vel verdt et besøk.

Det er mange typisk irske idretter man kan holde på med under utvekslingsåret i Irland, som for eksempel Gaelic football, rugby, hurling for gutter eller camogie for jenter. Man kan selvsagt også engasjere seg i frivillig arbeid, prøve seg på Gaelic dancing eller lære seg å snakke Gaeltachtai . Så her er det bare å prøve nye og spennende ting!

Vertsorganisasjonen i Irland organiserer også ekskursjoner under utvekslingsåret slik at du får sett litt av den vakre, grønne øyen og får oppleve irsk dans og musikk.

Aktiviteter skjer som regel utenfor skolen. Vi anbefaler at du melder deg inn i klubber og organisasjoner for å få nye venner og lettere komme inn i språk og lokalsamfunn. 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.