Livet som utvekslingsstudent i Italia

Ski i Italia

Sosialt er ordet som beskriver livet som utvekslingsstudent i Italia best. Her spiser du ikke alene, og du kommer til å venne deg til høylytte mennesker over alt. Trafikken er heftig, men du kommer til å lære deg å takle den som en ekte italiener.

Italia er så mye mer enn espresso, macchiato og latte. Det finnes flere museer enn du rekker på fritiden din - her kan du lære mye! Bli med å spill fotball, basketball volleyball eller tennis. Eller kanskje du vil bruke tiden tid på treningsstudio? Eller, shopping, vi må ikke glemme shoppingen!

Det tar litt tid før man føler seg hjemme i et nytt land, men med aktivitetstilbudene i Italia kan vi love deg at du kommer til å bli travelt opptatt. Du visste vel at noen av verdens mest attraktive skisteder finnes i Italia? Alpene og Dolomittene venter på deg! Er du heldig får du mulighetene til å besøke Cervinia, der du kan stå på ski ned til verdenskjente Zermatt i Sveits å spise lunsj.

En av de største forskjellene mellom Norge og Italia er måten italienerne hilser på. Italienerne kysser hverandre ofte på begge kinn!

Italienerne har forskjellige fraser når de treffer folk. Vertsfamilien din kommer kanskje til å gi deg et kyss på kinnet når de treffer deg for første gang! Du kommer langt med “ciao” og et smil før du lærer deg de lokale skikkene. Italienerne bruker masse kroppsspråk, og som norsk faller det seg kanskje ikke alltid like naturlig - så her har du noe ekstra til å øve på. 

Vær forberedt på å konversere mye. Italienere er ikke kjent for å være stille av seg.

Kunne du tenke deg å reise på utveksling til Italia? Avtal et gratis og uforpliktende møte med Explorius i dag!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"