Din italienske familie

Nydelig utsikt i Italia

Italienere mener ofte at den beste måten du kan lære språket på er ved at de snakker mye med deg på italiensk, så her gjelder det bare å kaste seg ut i det! Det beste og lengste vennskapet du former når du er på utveksling, vil være med vertsfamilien din.

Italienske vertsfamilier mottar ingen penger for å være vertsfamilie, dette gjør det fordi de selv ønsker å bli kjent med en ny kultur.

Italienske familier var tidligere kjent for å veldig store: slik er det ikke nødvendigvis lenger; familielivet er fremdeles en av hjørnesteinene i det italienske samfunnet. Familiene er nære hverandre, de gir hverandre støtte i hverdagen, barna snakker mye med foreldrene sine, forteller om skolen og ting som skjer i hverdagen.

Italiensk ungdom deler i større grad livene sine med foreldrene enn ungdommer i mange andre land. Derfor forventer vertsfamilien din at du snakker med dem og forteller litt om din dag og dine opplevelser. Italienere liker å være sammen i store grupper og de liker å prate.

Italienere generelt har stor respekt for de eldre. I dag er det sjelden besteforeldre bor i samme hus som resten av familien, men deres meninger og råd blir alltid hørt og tatt på alvor.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.