Utvekslingsprogram i Italia

Vi tilbyr to ulike utvekslingsprogram til Italia. Disse er Classic High School og Combo.

Les mer om programmene og finn ut hvilket som passer deg best! 

Classic High School – en ekte italiensk opplevelse

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet som de fleste av våre studenter velger.

Når du reiser på Classic High School finner vi en vertsfamilie som passer din profil. Din fremtidige vertsfamilie kan bo i nærheten i en storby som Roma eller Napoli, på paradisøya Sardinia eller nær Alpene i nord. Dette er det ultimate programmet for deg som ønsker et innblikk i den italienske kulturen som ikke er mulig å få som turist.

Du kan reise på Classic High School-programmet til Italia i et semester eller et skoleår.

Se prisene for Classic High School-programmet.

Søk på Classic High SchoolCombo – to land på ett år

Med Explorius får du en unik mulighet til å kombinere utvekslingsåret i Italia med et annet europeisk land. Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret i Italia og Frankrike, Spania eller Tyskland. Dette er det perfekte valget for deg som ønsker å lære flere språk og som ønsker å oppleve to kulturer på ett år. Reis på Combo-programmet for å mest mulig ut av ditt utvekslingsår!

Dersom du ønsker å reise på utveksling til Italia og Frankrike, vil utvekslingsåret starte i Frankrike om høsten og fortsette i Italia om våren. Hvis du tenker å kombinere Italia med Spania eller Tyskland kan du velg velge hvor du ønsker at utvekslingsåret skal starte.

Vår populære Soft Landing Camp er inkludert i prisen på høstsemesteret. Hvilken camp du deltar på avhenger av hvor utvekslingsåret ditt starter.

Med vårt Combo-program i Europa kan du velger å reise hjem i juleferien før du fortsetter reisen i et nytt land.

Se prisene for Combo-programmet.

Søk på Combo-programmet<< Tilbake til Italia