Velg område i Italia

Med Explorius får du en unik mulighet til å velge hvor i Italia du skal tilbringe utvekslingsåret.

Når du søker om å reise på utveksling med Classic High School-programmet garanterer vi at du får ditt områdeønske oppfylt, så lenge vi har flere plasser igjen til det bestemte området og du møter våre programkrav. Sørg for å søke i tide – de mest populære område forsvinner raskt.

Søk om å reise på utveksling

 

Vårt utvalg av områdevalg

På utvekslingsprogrammet til Italia kan du velge mellom to regioner. Finn ut mer om de ulike regionene under.

Regionvalg – velg regionen du foretrekker

Hvis du allerede vet hvilken region du vil tilbringe skoleåret i, kan du velge denne når du melder deg på programmet.

Du kan velge mellom å tilbringe året i de populære områdene Campania og Sardinia.

Priser for områdevalg

 

Campania

Kart over Campania i Italia

Campania ligger i det sydlige Italia. Her finner du byen Napoli (pizzaens hjemby!) og de arkeologiske områdene Pompei og Herculaneum.

Campania er en av Italias mest besøkte regioner. Dette er ikke bare takket være de tidligere nevnte severdighetene, men også på grunn av Amalfikysten, vulkanen Vesuv og øya Capri. Hvis du velger Campania kan du se frem til en genuin opplevelse av Italia i en spennende region med mye å by på!

Sardinia

Kart over Sardinia, Italia

Sardinia er en øy i Middelhavet, som ligger mellom Italia, Spania og Tunisia. Som utvekslingsstudent i Sardinia tilbringer du skoleåret på en vakker øy med sjarmerende landsbyer og krystallklart vann. Øya byr på fantastisk natur, med høye fjell, frodige skoger og naturlige strender.

Selv om Sardinia er et populært reisemål blant både italienske og internasjonale turister, har er den naturlige skjønnheten bevart. Dette er den perfekte destinasjonen for et utvekslingsår!

Sikre ditt områdevalg i Italia

Avtal er gratis og uforpliktende intervju med oss for å lære mer om områdevalg om våre utvekslingsprogram og områdevalg i Italia.

Vi har et begrenset antall plasser per område, og de mest populære områdene forsvinner fort. Start din søknad tidligst mulig for å sikre ditt områdevalg.

Søk om å reise på utveksling


<< Tilbake til Italia