Livet som utvekslingsstudent

utvekslingsstudent med venner JapanJapan har mye å tilby. I tillegg til klubbene på skolen kommer du til å få ta del i den japanske ungdomskulturen og lære deg et og annet om de gamle tradisjonene. Japanske familier kan være strenge, så pass på å være presis.

Vær forberedt på et annerledes år i Japan i forhold til om du hadde reist til USA eller om du hadde blitt igjen hjemme.

Venner er viktig! Nå får du mulighet til å skaffe deg mange nye. Dagens japanske ungdommer er mye mer moderne enn tidligere generasjoner. Men man skal være klar over den gamle japanske blygheten, japanske ungdommer kan være litt reserverte.

Det er viktig å holde seg aktiv. Delta på aktiviteter som sport, musikk, teater, dans osv. Det er den beste måten å få venner fra forskjellige kulturer på. Men husk å holde en lav profil i begynnelsen for å finne ut av hva som er akseptert. Hva som blir sett på som positivt og hva som er negativt. Spør deg frem hos de nye vennene dine så kommer du raskt inn på riktig spor.
Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"