Et år på New ZealandI New Zealand er Outdoor Education et skolefag. Det sier litt om hvor mye newzealenderne setter pris på naturen sin. Ikke så rart egentlig - med vulkaner, snøkledde berg og fantastiske strender, blir utendørsaktiviteter en slags livsstil i landet. Ikke verst å oppleve som utvekslingsstudent! 

Du kan for eksempel klatre i fjellene, vandre i grotter, drive med tramping, eller gå turer i imponerende landskap. Ønsker du heller å være ved vannet, er seiling en form for nasjonalsport på øya. Uansett hvilke aktiviteter du er interessert i, kommer ditt utvekslingsår i New Zealand til å bli fylt med mange minnerike opplevelser. 

Her har du de beste grunnene til å reise til New Zealand som utvekslingsstudent:
  • New Zealand er kontrastenes land og har fantastisk natur 
  • Menneskene fra New Zealand er kjent for å være gjestfrie og ha en skarp humor 
  • Skolen i New Zealand er kjent for høy akademisk standard 
  • Med vårt Select-program kan du selv velge hvilket område du vil bo i 

Classic eller Select: Valget er ditt

Som utvekslingsstudent i New Zealand kan du velge mellom to forskjellige program:  

Classic-programmet passer best for deg som er fleksibel og åpen for plassering hvor som helst i dette mangfoldige landet. Her er det først vertsfamilien som velger deg, før vi finner skoleplass til deg i familiens nærområde.

Select-programmet er perfekt for deg som ønsker muligheten til å velge skole, region, fag og aktiviteter. Vi finner de beste alternativene, og sammen velger vi en skole som oppfyller dine ønsker. 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til New Zealand i et helt år. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i New Zealand? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"