Classic High School, New Zealand

Fantastiske strender, imponerende landskap, glinsende isbreer, snødekte fjelltopper og frodig, grønn regnskog. Dette er kontrastenes land - New Zealand! 

Er du åpensinnet og ønsker en unik kulturell opplevelse? Da passer New Zealand Classic-programmet perfekt for deg! 

New Zealand Classic High School
New Zealand Classic er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg, og vi tilbyr deg en gratis skoleplass i vertsfamiliens nærmiljø. Hvis du er fleksibel og åpen for en plassering hvor som helst i dette mangfoldige landet, er Classic-programmet det rette programmet for deg. 

Vi prioriterer å finne en flott vertfamilie til deg! Av erfaring vet vi at en god vertsfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser til region, skole, fag eller aktiviteter.  

Fordeler med Classic-programmet: 
  • Soft Landing Camp er inkludert i programavgiften 
  • Programavgiften er lavere enn ved Select-programmet 
  • Du har mulighet til å havne i hele landet - perfekt for deg som er åpen og fleksibel 

Som utvekslingsstudent i New Zealand vil du oppleve fantastisk natur og møte mange spennende mennesker. Forbered deg på en opplevelse for livet!  

Programpris for skoleåret 2018/19: 
Programprisen for New Zealand Classic finner du her

Få mer informasjon
Ønsker du mer informasjon om vårt Classic-program til New Zealand? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne med det du lurer på! 

Flere valgmuligheter 
Vil du heller tilbringe utvekslingsåret ditt i en bestemt region i New Zealand? Select-programmet lar deg gjøre nettopp det. 


Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"