Godt å vite om utveksling i New ZealandHer finner du nyttig informasjon om utvekslingsprogrammene til New Zealand.

Programtyper vi tilbyr i New Zealand

Mulighet for områdevalg

Ja! På Select-programmet er det mulig å velge område. Reiser du med Classic-programmet er det ikke mulig.  

Aldersgrense
15 til 18 år

Avreise
Februar eller juli 

Programlengde
9 til 12 måneder

Skoleuniform
Det er vanlig med skoleuniform, men det gjelder ikke alle skoler. Noen steder kan det være såkalt "dress codes" i stedet. “Dress codes” er spesifikke regler for hvordan du kan kle deg i vanlige klær.

Språk
Engelsk. Forkunnskaper i engelsk kreves. 

Visum

Ja, før ditt utvekslingsår i New Zealand må du søke om visum. Visumgrunnlag og instruksjoner hjelper vi i Explorius deg med!

Forberedelse
Explorius har lang erfaring med å sende utvekslingsstudenter på utveksling, og vi forbereder deg på den beste måten! Før du reiser må du delta på våre obligatoriske Get Ready-møter og ved ankomst til New Zealand deltar du på vår populære Soft Landing Camp i Auckland. Soft Landing Camp og Get Ready-møtene er inkludert i programavgiften på Classic, men Soft Landing Camp er en tilleggstjeneste på Select-programmet.


Har du spørsmål, eller vil vite mer om New Zealand? Kontakt oss her!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"