Livet i New Zealand


Det finnes mange gode grunner til å reise til New Zealand! Reiser du i januar er det sommer i New Zealand og du får muligheten til å følge det lokale skoleåret som begynner sent i januar eller i begynnelsen av februar. Det er lettere å få skoleplass i januar enn i juli, ettersom pågangen er større i juli og vi dessverre har et begrenset antall skoleplasser.

Det finnes også muligheter for å ta et semester på utveksling i New Zealand.

For studenter som reiser på utvekling til New Zealand inkluderer vi tre dager på Soft landing Camp.

Husk å søke tidlig om du ønsker skoleplass i New Zealand. Vi har begrenset med skoleplasser.

Les mer om de gode støtteordningene fra Lånekassen. Husk også at om du har spesielle ønsker om lokasjon eller fag for utvekslingsåret ditt kan vi hjelpe det med å oppfylle dine ønsker på vårt Select High School-program.

 

atch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser til region, skole, fag eller aktiviteter.  

Fordeler med Classic-programmet: 
  • Soft Landing Camp er inkludert i programavgiften 
  • Programavgiften er lavere enn ved Select-programmet 
  • Du har mulighet til å havne i hele landet - perfekt for deg som er åpen og fleksibel 

Som utvekslingsstudent i New Zealand vil du oppleve fantastisk natur og møte mange spennende mennesker. Forbered deg på en opplevelse for livet!  

Programavgift for skoleåret 2018/19: 
Programprisen for Classic-programmet i New Zealand skoleåret 2018/19 er kr 129 950,–. 

Få mer informasjon
Ønsker du mer informasjon om vårt Classic-program til New Zealand? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne med det du lurer på! 

Flere valgmuligheter 
Vil du heller tilbringe utvekslingsåret ditt i en bestemt region i New Zealand? Select-programmet lar deg gjøre nettopp det. 


 

 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"