Vertsfamilien i New Zealand

Om vertsfamilien på New ZealandDet er vertsfamilien som velger deg ut ifra hva du skriver om deg selv, slik at du på beste mulig måte skal passe inn i familien. Familiene velger å ta imot en utvekslingsstudent fordi de synes det er spennende og vil dele kulturen sin med deg.

Vi vil gi deg en riktig bra vertsfamilie ettersom det er det viktigste for et vellykket år. Kanskje får du både en ny vertsmamma, vertspappa, vertssøster og en vertsbror. Alle vertsfamilier går gjennom en grundig søknadsprosess.

For å finne den beste familien for deg som utvekslingsstudent, har vi hjelp av de beste organisasjonene som har lang erfaring med å finne vertsfamilier. Siden vi har såpass få studenter på vårt New Zealand program er det ikke noe problem å finne en vertsfamilie som passer nettopp deg.

Vertsfamiliene i New Zealand får et lite økonomisk bidrag for å dekke noen av de kostnadene de har gjennom utvekslingsåret.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.