Skolen i New ZealandSkolen i New Zealand ligner den australske. Engelsk og matte pleier å være obligatoriske fag. Utover dette kommer du til å kunne velge flere fag slik at du får full timeplan. De fleste skoler har skoleuniform, så du burde ikke ha noen problemer med å passe inn i klesveien.

Skoleåret på New Zealand har start i januar (1 termin) og juli (2 termin). De norske studentene pleier å begynne i juli. Skoleåret vil da vare til midten av april påfølgende år.

Skolesystemet på New Zealand kan minne om det britiske. Det betyr at du leser fem til seks fag per termin, går med skoleuniform og sier Mr, Mrs og Ms til lærerne. Skoledagen starter som regel kl 09.00 og varer til kl. 16.00. Her er det sommerferie mellom desember og februar.

Det offisielle språket er engelsk og maori.
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.