Skolen i New ZealandSkolen i New Zealand ligner den australske. Engelsk og matte pleier å være obligatoriske fag. Utover dette kommer du til å kunne velge flere fag slik at du får full timeplan. De fleste skoler har skoleuniform, så du burde ikke ha noen problemer med å passe inn i klesveien.

Skoleåret på New Zealand har start i januar (1 termin) og juli (2 termin). De norske studentene pleier å begynne i juli. Skoleåret vil da vare til midten av april påfølgende år.

Skolesystemet på New Zealand kan minne om det britiske. Det betyr at du leser fem til seks fag per termin, går med skoleuniform og sier Mr, Mrs og Ms til lærerne. Skoledagen starter som regel kl 09.00 og varer til kl. 16.00. Her er det sommerferie mellom desember og februar.

Det offisielle språket er engelsk og maori.
Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"