Select High School på New Zealand

Utvekslingsstudenter poserer foran en grafitti vegg

Velkommen til mangfoldige New Zealand!
I New Zealand samarbeider vi med skoler over hele landet – både på Nordøya og Sørøya. Det er et høyt akademisk nivå på skolene i New Zealand, og du kan velge skoler basert på hvilke fag du ønsker, hvilke aktiviteter du er interessert i, og hvilke områder du kunne tenke deg å bo. Select New Zealand tilbyr idrett og drama, og vi kan tilby skoler med de vanligste fremmedspråkene; tysk, fransk, spansk, japansk og mandarin. Dersom du studerer media og kommunikasjon, musikk eller dans er det bare å ta kontakt, så vil vi forsøke å finne en skole som kan tilrettelegge for dine behov.

Dersom du er aktiv, og glad i utendørsaktiviteter vil du trives i New Zealand. I tillegg til å tilby Outdoor Education som et fag, er det flere skoler som arrangerer spennende aktiviteter for utvekslingsstudenter gjennom hele året. Et studieår til fantastiske New Zealand vil garantert gi deg minner for livet!

NordøyaMange har en oppfatning om at New Zealand har mange likhetstrekk med Norge. Selv om mye av naturen i New Zealand kan minne om den norske, har New Zealand et unikt klima og en natur som skiller seg fra den norske. Klimaet på Nordøya kan minne om det man finner helt sør i Australia, og kan dermed ikke kalles «typisk norsk». Selv om det er litt kaldere i New Zealand enn Australia, kan man delta på mange av de samme aktivitetene som er typisk for Australia. Dersom du velger en skole i nærheten av kysten, vil du ha muligheten til å prøve deg på både surfing, snorkeling og dykking – gjerne i regi av skolen. Dersom du er glad i vintersport vil du også ha muligheten til det, men det vil nok oppleves annerledes enn i Norge – I New Zealand er det vanlig å stå på ski i t-skjorte! På Nordøya finner du flere av de mest kjente og populære byene, for eksempel hovedstaden Wellington. Prisene varierer fra skole til skole, og skolene i Auckland har gjerne et litt høyere prisnivå enn de man finner i for eksempel Wellington.

SørøyaSelv om de fleste av våre studenter foretrekker å dra til Nordøya, tilbyr vi også flere skoler på Sørøya. Sørøya preges av et kjøligere klima enn Nordøya, men byr til gjengjeld på uforlignelige naturopplevelser, og et slående vakkert landskap. Er du glad i vintersport, turgåing eller terrengsykling, bør du absolutt vurdere Sørøya som destinasjon. Selv om størstedelen av befolkningen i New Zealand er bosatt på Nordøya, er Sørøya større i areal, og kalles gjerne for «fastlandet» av lokalbefolkningen. Det finnes også flere storbyer på Sørøya, som for eksempel Nelson og Christchurch.

 

 

 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"