Skolene vi anbefaler i New Zealand

populære skoler new zealand


New Zealand blir mer populært blant norske utvekslingsstudent for hvert år som går – og det forstår vi godt! I tillegg til fantastisk natur, er også skolen i New Zealand kjent for høy akademisk standard, med et bredt utvalg av fag og idrett. 

Når du reiser med vårt Select-program kan du selv velge skolen som passer deg best. Explorius tilbyr utveksling på skoler i hele New Zealand. Her er en liste over de fem mest populære skolene: 

Havelock North High School 
Haelock North ligger i Hawke's Bay på Nordøya. Skolen passer for deg som er interessert i idrett. Den har et stort treningssenter, hockeybane, tennisbane og svæmmebasseng. Halelock North er også kjent for å ha et godt musikk, drama og kunst-program. 

Les mer om Havaloch North High School 

Pakuranga College 
Pakuranga College ligger i Aukland som er New Zealands største urbane område. Skolen tilbyr faget Outdoor Education som inkluderer seiling, kajakk, fjellsykling og dykking. Pakuranga har også et godt program for deg som er interessert i media. 

Les mer om Pakurange College 

Alfriston College 

Alfriston College ligger sør for Auckland med nær tilgang til strender, landsbygd og byliv. Skolen tilbyr Outdoor Education som både gir deg mulighet til å oppleve New Zealands mangfoldige natur, og bli ordentlig godt kjent med dine klassekamerater. 


Les mer om Alfriston College 


Kapiti College 
Kapiti College ligger ved Raumati Beach, ca 40 minutter fra Central Wellington. Skolen passer for deg som går på musikk, dans og drama (MDD) i Norge, ettersom du kan to nok MDD fag til å gå skoleåret godkjent. Kapri College har et mangfoldig studentmiljø med rundt 70 internasjonale elever. 


Les mer om Kapiti College 


Whakatane High School 

Whakatane er en liten by på østkysten av New Zealand, og har et variert terreng. Fra strender og byliv, til skog og jungel. Whakatane High School tilbyr en rekke sporter som hockey, fotball, rugby, volleyball og tennis. Som de fleste skoler i New Zealand er også Outdoor Education et valgfag på skolen. 


Les mer om Whakatane High School 


Er du interessert i å reise på utveksling? Fyll ut vårt interesseskjema for et gratis og uforpliktende intervju med oss i Explorius. 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"