Utvekslingsprogram i New Zealand

Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogram i New Zealand. Disse er Classic High School, Combo, Select High School og Boarding School.

Les mer om de ulike programmene og finn ut hvilket som passer deg best!

Classic High School – Utsolgt 2021

Utvekslingsstudenter med klassen i i kostyme

Classic High School er det perfekte programmet for deg som ønsker en genuin opplevelse av New Zealand, uansett hvor i landet du tilbringer utvekslingsåret. Vi finner den beste vertsfamilien for deg, og deretter søker vi om skoleplass i familiens nærområde.

Din fremtidige vertsfamilie kan bo i sjarmerende byer som Taurange og Dunedin, nær det vakre fjellet Mount Taranaki eller i den spennende hovedstaden Auckland. Uansett hvor vertsfamilien din bor, vil du få et uforglemmelig og unikt utvekslingsår i dette fortryllende landet.

Du kan reise på Classic High School-programmet i New Zealand i et semester eller et fullt skoleår.

Se prisene for vårt Classic High School-program

Søk på Classic High School

 

Combo – utforsk USA & Australia

Med Explorius får du en unik mulighet til å oppleve livet som utvekslingsstudent i både New Zealand og USA, eller New Zealand og nabolandet Australia. Dette er det ultimate programmet for deg som kunne tenke deg å gå på skole i to ulike land eller til og med to ulike kontinenter. Meld deg på vårt Combo-program for å få det maksimale ut av ditt utvekslingsår.

Utveksling i USA og New Zealand

Collage av nydelig utsikt og studenter foran gul skolebuss

Når du velger vårt Combo-program til USA og New Zealand, vil utvekslingsåret ditt starte i USA. Her vil du delta på vår Soft Landing Camp i New York sammen med andre USA og Combo-studenter. Du tilbringer de neste fem månedene som elev på high school i USA, hvor du blant annet vil oppleve high school spirit og morsomme høytider som Halloween. Du vil bo hos en omtenksom vertsfamilie i en av landets 50 stater.

Etter et du har opplevd high school-livet i USA, er det på tide å starte eventyr nummer to. Nå venter livet som utvekslingsstudent i vakre New Zealand, blant fantastisk natur og tropiske strender. Ditt store “Kiwi”-eventyr begynner på Soft Landing Camp i Auckland. Etter campen er det tid for å nyte de siste månedene av det som kanskje blir det kuleste året i livet ditt.

Utveksling i Australia og New Zealand

Utvekslingsstudenter på surfebrett

Når du reiser på Combo-programmet til Australia og New Zealand kan du velge mellom å tilbringe totalt ett eller to semestre i de to vakre landene. Utvekslingsåret starter i Australia. Her deltar du på Soft Landing Camp i Sydney* før du reiser til vertsfamilien din. De neste månedene vil du oppleve mye av det Australia har å by på, både på skolen og i fritiden din. Grip mulighetene til å utforske det fantastiske Great Barrier Reef, populære byer som Sydney og Melbourne og Ayers Rock i løpet av utvekslingen her.

Når du ankommer New Zealand tilbringer du din første dag på Soft Landing Camp i Auckland. Deretter er det på tide å møte din nye vertsfamilie og utforske det beste av New Zealand. 

*Soft Landing Camp er ikke inkludert for deg som reiser på Combo-programmet til Australia og New Zealand i totalt et semester.

Se prisene for Combo-programmet

Søk på Combo-programmet

 

Select High School – New Zealand slik du vil ha det

Utvekslingsstudenter på fottur i New Zealand

Select High School er programmet for deg som ønsker et klart bilde av hvordan utvekslingsåret i New Zealand skal se ut. Du ønsker kanskje å bo i nærheten av fjell, med mulighet til å stå på ski, bo ved en vakker strand eller kanskje utforske New Zealands vakre landskap på hesteryggen?

Vi samarbeider tett med et stort utvalgt skoler i hele New Zealand. Dette gir deg mulighet til å skreddersy ditt utvekslingsår, slik du vil ha det. Basert på beliggenhet, fag og fritidsaktiviteter hjelper vi deg å finne den perfekte skolen for deg.

Du kan velge mellom skoler på Nord- og Sørøya, i attraktive byer som Auckland, Wellington og Christchuch.

Finn prisene for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– opplev livet på campus

elever på boarding school

Med Explorius får du en unik mulighet til å gå på boarding-skole i New Zealand. På våre andre utvekslingsprogrammer bor du hos en vertsfamilie og går på videregående skole. På Boarding School-programmet både bor du på skolens område. Dette er en spennende mulighet til deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen og ser etter en unik utvekslingsopplevelse.

På Boarding-programmet i New Zealand både bor og studerer på skole i Auckland eller Wellington. Fortell oss hvilke fag og aktiviteter du ønsker, og sammen skapet vi det perfekte utvekslingsåret for deg.

Les mer om våre Boarding-skoler i New Zealand

Søk på Boarding School

 

<< Tilbake til New Zealand