Utvekslingsprogram i New Zealand

New Zealand-programmet er ikke tilgjengelig for booking for skoleåret 2022/23. Ta gjerne kontakt for informasjon om alternative reisemål.

Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogram i New Zealand. Disse er Select High School og Boarding School.

Les mer om de ulike programmene og finn ut hvilket som passer deg best!

Select High School – New Zealand slik du vil ha det

Utvekslingsstudenter på fottur i New Zealand

Select High School er programmet for deg som ønsker et klart bilde av hvordan utvekslingsåret i New Zealand skal se ut. Du ønsker kanskje å bo i nærheten av fjell, med mulighet til å stå på ski, bo ved en vakker strand eller kanskje utforske New Zealands vakre landskap på hesteryggen?

Vi samarbeider tett med et stort utvalgt skoler i hele New Zealand. Dette gir deg mulighet til å skreddersy ditt utvekslingsår, slik du vil ha det. Basert på beliggenhet, fag og fritidsaktiviteter hjelper vi deg å finne den perfekte skolen for deg.

Du kan velge mellom skoler på Nord- og Sørøya, i attraktive byer som Auckland, Wellington og Christchuch.

Finn prisene for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– opplev livet på campus

elever på boarding school

Med Explorius får du en unik mulighet til å gå på boarding-skole i New Zealand. På våre andre utvekslingsprogrammer bor du hos en vertsfamilie og går på videregående skole. På Boarding School-programmet både bor du på skolens område. Dette er en spennende mulighet til deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen og ser etter en unik utvekslingsopplevelse.

På Boarding-programmet i New Zealand både bor og studerer på skole i Auckland eller Wellington. Fortell oss hvilke fag og aktiviteter du ønsker, og sammen skapet vi det perfekte utvekslingsåret for deg.

Les mer om våre Boarding-skoler i New Zealand

Søk på Boarding School

 

<< Tilbake til New Zealand