Populære skoler i New Zealand

Når du reiser på vårt Select High School- eller Boarding School-program, velger du selv hvilken skole i New Zealand du skal gå på.

Dette er det perfekte valget for deg som allerede har et klart bilde av hvordan du vil at utvekslingsåret i New Zealand skal være. Kanskje trenger du bestemte fag, har en favorittsport du vil utøve, eller vet nøyaktig hvor i New Zealand du vil tilbringe utvekslingsåret.

Vi tilbyr et bredt utvalg skoler i hele New Zealand. Under finner du våre mest populære skoler.

Bestill gratis katalog

 

Populære skoler – Select High School 

Nedenfor finner du et utvalg av våre mest populære skoler på Select High School-programmet.

Waihi College

utvekslingselev på Waihi College

Waihi College har ca. 700 elever og ligger på Nordøya i byen Waihi Beach. Waihi Beach er en vakker kystby som ligger to timer sør for Auckland. I Waihi Beach finner du en 9km lang hvit sandstrand som er populær å besøke året rundt. Dette er et perfekt område for deg som ønsker å surfe eller prøve paddle boarding i løpet av ditt utvekslingsår i New Zealand.

Kerikeri High School

hesteridning i New Zealand

Kerikeri High School ligger i KeriKeri, som er den største byen i Bay of Islands på Nordøya. Byen har et subtropisk klima og ligger ca. tre timer nord for Auckland. Byens unike og naturlige skjønnhet lokker internasjonale elever fra hele verden til et trygt og vakkert miljø. Skolen tilbyr blant annet hesteridning, golf, seiling og mange andre aktiviteter som kan hjelpe deg å bli en del av den livlige KeriKeri livsstilen.

Katikati College

skydiving i New Zealand

Katikati College har nærmere 900 elever og ligger på Nordøya, ca. 40 km vest for Tauranga. KatiKati er en fargerik by, kjent for sin vakre kunst på byens husvegger. Byen er omgitt av frukthager og grønne jordbruksområder. KatiKati College tilbyr mange sporter og aktiviteter, og du kan velge blant cricket, rugby, fotball, volleyball, squash, klatring og mye mer. Du kan også velge Outdoor Education programmet, hvor du tilbringer åtte timer i uken utendørs.

Waimea College

aktivitetsdag på skolen

Waimea College ligger helt nord på Sørøya i byen Richmond. Skolen har ca. 1500 elever med store uteområder. Elvene på skolen deles inn i fire hus, hvor hvert hus konkurrerer mot hverandre gjennom skoleåret. Det arrangeres blant annet arrangement kalt “House Sports Day” hvor elevene samler poeng for sitt lag. Du kan også velge Outdoor Education på Waimea College. Da tilbringer du deler av undervisningen utendørs og du får blant annet mulighet til å rafte, klatre og utforske grotter.


Boarding-skoler i New Zealand 

Under finner du informasjon om boarding-skolene vi tilbyr i New Zealand.

King’s College

hoppe på fjell

King’s College er en anerkjent boarding-skole som ligger i Auckland. Skolen holder høy akademisk standard, og er et perfekt valg for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen. Skolen har ikke bare fokus på det akademiske, men tilbyr også en ekspertise innen kunst, kultur og sport.

Scots College

gutter på utveksling

Som elev på Scots College bor du på en internatskole i den koselige hovedstaden Wellington. Skolen var tidligere en ren gutteskole, men tilbyr nå utdanning for både gutter og jenter. Også denne skolen er kjent for sitt høye akademiske nivå, og lokker derfor internasjonale elever fra hele verden. Campuset har store grønne områder, og er en fantastisk plass å bo på.

Sikre din skoleplass i New Zealand

Avtal et gratis og uforpliktende intervju hvor vi forteller mer om de ulike mulighetene i New Zealand. Sammen skreddersyr vi det perfekte utvekslingsåret for deg, og sørger for at tiden i New Zealand blir akkurat slik du ser for deg.

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til utvekslingsprogram i New Zealand