Reis på utveksling til Réunion


Ønsker du deg et utvekslingsår med mye sol og varme? Med sommer året rundt er Réunion den perfekte destinasjonen for deg!

Øya Réunion er en av de få franske oversjøiske departement (sammen med Guadeloupe, Martinique, Fransk Guyana og Mayotte). Øya ligger i Indiahavet og består av skogkledde vulkaner, hvite strender, dyrkede marker og selvfølgelig sjarmerende tettsteder og byer.

Øya er kjent for sin unike miks av både landskap og folkegrupper. Beliggenheten gjør at mange forskjellige folkegrupper har slått seg ned her og bidratt til den unike kulturen. Her bor afrikanere, indere, komorere, kinesere og franskmenn. Den franske kulturen har hatt stor innflytelse, og de sosiale normene følger de franske.

Réunion er en sann drømmedestinasjon for deg som er glad i natur og vil lære fransk. Les hvordan Kaspar har det på øya her.

Réunion Classic

Ønsker du å reise på utveksling til Réunion kan du velge vårt Classic-program: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg og du blir tilbudt en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Réunion Classic passer deg som ønsker å gå på skole på Réunion, og er fleksibel når det gjelder bo- og skolested. Vi tilbyr ikke områdeønske i dette programmet. 

Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling i et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å reise på utveksling setter vi oss ned meg deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Réunion i et helt år. Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag. 

Programpris
Se programprisen for et utvekslingsår på Réunion skoleåret 2018/19 her. 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"