Utvekslingsprogram i Sør-Afrika

Utveksling i Cape Town

I Sør-Afrika tilbyr vi vårt Acedemic Choice-program.

Academic Choice – gå på videregående i Cape Town

Når du søker på utveksling til Sør-Afrika vil du bli tatt på i vårt utvekslingsprogram kalt Academic Choice. Med dette programmet får du muligheten til å velge blant våre utvalgte skoler i Cape Town, sørvest i Sør-Afrika. 

Vi har et tett samarbeid med flere av de beste skolene i Cape Town og området rundt byen. Skolene vi jobber med er moderne, og tilbyr alt du trenger for et vellykket skoleår i utlandet.

Finn programprisen for Academic Choice i Cape Town

Livet i Cape Town

 

Se for deg en hverdag hvor du kan slappe av på en av de vakre Camp's Bay strendene eller besøke den verdenskjente Victoria & Alfreds Waterfont. Cape Town området tilbyr morsomme arrangementer året rundt. Det er den perfekte byen for utvekslingsstudenter. Prisene er lave sammenlignet med de fleste europeiske land, som betyr at du vil få muligheten til å nyte fritiden til det fulleste. Du kan dra på kino, prøve kitesurfing eller hvorfor ikke gå en tur i den nasjonale botaniske hagen Kirstenbosch. 

Hvis du liker eventyr er Cape Town en sikker plass for deg. Å se den fantastiske byen ovenfra er en opplevelse du ikke kommer til å glemme. Du kan for eksempel gå opp de karismatiske fjellene Table Mountain, Lion's Head og Devil's Peak for å nyte den flotte utsikten over byen. 

Omtrent 12 km utenfor Cape Town finner du Robben Island. Robben Island var en plass der fanger, ofte politiske, satt i fengsel. Den tidligere sør-afrikanske presidenten, Nelson Mandela, ble fengslet her i 18 år. Robben Island er absolutt verdt et besøk i løpet av ditt utvekslingsår i Cape Town. Du vil lære mye om den sør-afrikanske historien i løpet av tiden i Sør-Afrika. En guidet tur i fengselet, som i dag er et museum, er perfekt for å få et innblikk i en viktig del av landets historie. 

Ditt utvekslingsår i Cape Town vil være fullt av kontraster. Du vil oppleve fargerike hus i Bo Kaap, store villaer i Clifton og fattige townships, ikke langt ifra hverandre. Til tross for landets begivenhetsrike og tragiske historie, ser fremtiden i Sør-Afrika lys ut. Opplev et blomstrende land med fantastisk natur og imøtekommende mennesker som utvekslingsstudent i Cape Town. 

   Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Sør-Afrika