Utveksling i Spania


Spania er et av verdens mest populære reisemål. Landet byr på sol og strender, spennende mat, gjestfrihet og livsglede. Som utvekslingsstudent i Spania vil du oppleve landets rike kultur, og du vil garantert skape minner for livet. 

 

I løpet av et skoleår i Spania vil du se storslåtte byer og et landskap som er veldig annerledes enn Norges. Du vil snart merke at spanjolene er lette å omgås med, og at de elsker godt selskap.

Det er ingen krav om tidligere spanskkunnskaper for å søke seg til Spania. Så snart du blir akseptert til programmet anbefaler vi deg å studere spansk på egen hånd eller på et språkkurs før avreise. Noen grunnleggende kunnskaper i vertslandets språk vil gjøre starten av utvekslingsåret ditt mye lettere!

Her har du de beste grunnene til å reise til Spania som utvekslingsstudent:

Utveksling i Spania – Valget er ditt 

utveksling i spania

For utvekslingsstudenter som ønsker å reise til Spania tilbyr vi vårt Classic- og Select-program:

Vårt Classic-program er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg og vi tilbyr deg en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Classic-programmet passer perfekt for deg som ønsker å gå på skole i Spania, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. Har du likevel ønske om å bo i et bestemt område kan du opplyse oss om dette i søknaden din!

Select-programmet kan du selv velge blant et utvalg av skoler i Spania. Select-programmet gir deg mer forutsigbarhet når det gjelder hvor du skal tilbringe utvekslingsåret ditt, og hvilke fag du får på skolen. 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Spania i et helt år. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Spania? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"