Livet som utvekslingsstudent i Spania

Utvekslingsstudenter Spain flagg

Som utvekslingsstudent i Spania vil du ta del i den spanske hverdagen, og du vil få en god innsikt i hvordan spanjolene lever. Utvekslingsåret kommer til å by på mange spennende opplevelser, og du vil garantert komme hjem med minner for livet.  

Å leve i en spansk familie 
Familien er viktig i Spania, og som utvekslingsstudent kommer du nok til å bruke mye tid sammen med vertsfamilien din. Å leve i en spansk familie vil gi deg god innsikt i hvordan spanjolene lever, og du vil få muligheten til å ta del i deres daglige liv. Lange og livlige diskusjoner er den del av den spanske hverdagen og vertsfamilien din kommer til å forvente at du deltar på samme måte, uansett hvor lite spansk du snakker. Finn ut så mye som mulig om Norges historie og om det moderne livet her før du reiser til Spania. Den informasjonen vil du ha glede av for alle de kommende diskusjonene du vil ha i året som utvekslingsstudent i Spania.

Fritiden i Spania 
Uansett hvor i Spania du tilbringer utvekslingsåret, vil det finnes mye du kan gjøre på fritiden din. Hvilke aktiviteter som finnes, varierer litt ettersom hvor i landet du bor. Bor du ved kysten kan du nok engasjere deg i forskjellige vannsporter, mens golf og tennis finnes over hele landet. Klimaet gjør at du kan drive med utendørsaktiviteter hele året. 

Når du reiser på utveksling vil det være lurt å delta i aktiviteter helt fra starten av. Da vil det være lettere å få seg venner og bli en del av det lokale miljøet. I begynnelsen av utvekslingsåret vil du kanskje oppleve den nye kulturen som overveldende, men ved å holde deg aktiv vil du gjøre denne overgangen lettere.   

Les mer om hvordan andre utvekslingsstudenter har hatt det i Spania.

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"