Vertsfamilien i Spania


Det er vertsfamilien som velger deg ut ifra hva du skriver om deg selv, slik at du på best mulig måte skal passe inn i familien. Familiene velger å ta imot en utvekslingsstudent fordi de synes det er spennende og vil dele kulturen sin med deg.

Som utvekslingsstudent i Spania vil du lære mest om den spanske livsstilen fra vertsfamilien din. Familiene er nøye utvalgt og alle har blitt besøkt av representanter fra våre partnerorganisasjoner.

Vertsfamiliene setter tradisjoner og familien veldig høyt. Du må regne med lange og høylytte familiemiddager, tradisjonell mat og mye liv. Spanjoler lever mer utendørs enn innendørs og har ofte alle sosiale aktiviteter og middager ute. De elsker å prate med alle og enhver og du vil helt sikkert både få venner i butikken, på posten og på det lokale bakeriet. Du vil også helt sikkert bli introdusert til den spanske livsstilen med siesta fra 15.00-17.00 hvor de fleste spanjoler sover ettermiddagslur når solen er sterkest midt på dagen.

Muligens vil du få ditt eget rom, men det er også mulig at du vil måtte dele et rom med din vertssøster/bror. Du spiser alle måltidene dine sammen med vertsfamilien din. Det viktigste måltidet for spanjolene er middagen, denne spiser de sent om kvelden. 

Selv om vi kan si at de fleste vertsfamiliene er utadvendte og pratsomme, så kan vi ikke love deg en spesiell type vertsfamilie. Noen vertsfamilier er ektepar med barn, noen er skilte foreldre og noen har ikke barn. Uansett hva slags familie du får, kan du være sikker på at din vertsfamilie vil gjøre sitt beste for at du skal føle deg hjemme i Spania, og at du er velkommen i deres hjem som deres nye familiemedlem.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.