Utvekslingsprogram i Spania

Vi tilbyr tre utvekslingsprogram til Spania. Velg mellom Classic High School, Combo High School og Select High School

Les mer om du ulike programmene og finn ut hvilket program som passer deg best! 


Classic High School – det tradisjonelle programmet

Utvekslingsstudent med rød håndvifte

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet og det programmet de fleste av våre studenter velger. På Classic High School-programmet kan du bli plassert i hele Spania.

Din vertsfamilie kan for eksempel bo i vakre Costa Blanca, den populære havnebyen Huelva eller i surfeparadiset Galicia. Dette programmet passer deg som ønsker en ekte kulturell opplevelse, uansett hvor i landet du tilbringer utvekslingsåret.

Du kan reise på Classic High School til Spania i et semester eller et fullt skoleår.

Områdevalg mot en tilleggskostnad

Foretrekker du å bo langs kysten, i en storby, eller kanskje en kombinasjon av begge deler? Om du ønsker å velge by i Spania, tilbyr vi områdevalg mot en tilleggskostnad på Classic High School-programmet.

Velg blant populære byer som Madrid, Alicante og Valencia.

Vi har et begrenset antall plasser til hvert område. Søk om å reise på utveksling så snart som mulig for å sikre deg ditt områdevalg. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Se prisene for vårt Classic High School-program og områdevalg.

Søk på Classic High School

Combo High School – utforsk to land i Europa

En gruppe ungdom spiller vollyball på stranden

Med Explorius får du den unike muligheten til å reise på utveksling til både Spania og et annet land i Europa i løpet av et skoleår. Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret i Spania og Frankrike, Italia, Storbritannia, Irland eller Tyskland. Dette er det perfekte programmet for deg som vil lære to språk og oppleve to kulturer i løpet av ett år. Reis på Combo-programmet for å få for å få mest mulig ut av året i utlandet.

Om du velger å kombinere Spania og Frankrike, vil utvekslingsåret starte i Frankrike, også vil du reise videre til Spania etter nyttår. Dersom du vil til Spania og Italia eller Tyskland kan du selv velge hvor du vil starte. Vår populære Soft Landing Camp er inkludert i prisen på høstsemesteret. Hvilken Soft Landing Camp du deltar på avhenger derfor av hvor du velger å starte utvekslingsåret.

På Combo High School i Europa får du muligheten til å reise hjem i juleferien får reisen fortsetter i et nytt land.

Se prisene for vårt Combo-program

Søk på Combo

Select High School – Spania på din måte

Solnedgang over en spansk by 

Har du allerede spesifikke ønsker for utvekslingsåret i Spania? Kanskje vil du bo i en bestemt by, ha undervisningen på engelsk eller utøve din favorittsport? Da er Select High School-programmet kanskje det beste for deg.

Vi samarbeider tett med skoler i de populære byene Valencia og Sevilla. Fortell oss hvor du vil bo, hvilke fag du trenger og hvilke aktiviteter du ser for deg å drive med. Sammen skreddersyr vi ditt utvekslingsår.

Du kan reise på Select High School-programmet til Spania i et semester eller et skoleår.

Finn prisene for Select High School

Søk på Select High School

<< Tilbake til Spania