Velg område i Spania

Utvekslingsstudenter på stranden med spansk flagg

Med Explorius får du en unik mulighet til å velge hvor i Spania du skal tilbringe utvekslingsåret.

Når du søker om å reise på utveksling på vårt Classic High School-program, garanterer vi at du får ditt områdeønske oppfylt. Områdegaranti gjelder så lenge du oppfyller programkravene og vi har flere plasser igjen i området du ønsker. Sørg for å sende inn ditt ønske i tide, førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Hvor vil du tilbringe utvekslingsåret i Spania? Langs kysten i Alicante eller Cádiz, i hovedstaden Madrid, eller kanskje i den populære studentbyen Granada? Ditt utvekslingsår, ditt valg! 

Søk om å reise på utveksling

 

Våre områdevalg i Spania

Reis på utveksling til Madrid

Med områdevalg i Spania kan du velge hvilken by du skal tilbringe utvekslingsåret i. Les mer om de ulike valgene under. Du finner områdene i alfabetisk rekkefølge.

Områdevalg – velg din favorittby

Områdevalg er det perfekte valget for deg som foretrekker å bo i en by, og som kanskje allerede har en favorittby i Spania som du ønsker å tilbringe utvekslingsåret i.

Du kan blant annet velge mellom de fantastiske byene Alicante, Madrid og Sevilla.

Se prisene for områdevalg

 

Alicante

Studenter på utveksling i Alicante

Alicante er et sommerparadis som ligger langs Costa Blanca-kysten. Byen er kjent for sine vakre gater omringer av palmetrær, gode shoppingmuligheter, hvite sandstrender og livlige mennesker.

Gjennomsnittstemperaturen er 18°C, med milde vintere og varme sommere. Dette er det perfekte valget for deg som foretrekker å bo i et varmt område, med enkel tilgang til vakre strender. I Alicante får du en ekte spansk opplevelse blant vakre omgivelser og spennende arrangementer året rundt.

Cádiz

Reis på utveksling til Spania - opplev stranden i Cádiz

I Cádiz finner du noen av Spanias vakreste stender og et av landets største karnevaler. Karnevalet arrangeres vært år og varer i elleve dager. Den gamle kystbyen ligger sørvest i Spania og lokker turister fra hele verden.

Hvis du liker å holde deg aktiv vil du elske Cádiz. Prøv å surfe, spille golf eller dra på løpetur langs stranden. Dette er en populær by blant internasjonale elever så du kan forvente å møte utvekslingsstudenter fra mange ulike land her. Utvekslingsstudentene samler seg ofte på stranden etter skoletid.

Granada

Utsikt over snøkledde fjell i Granada

Granada er en vakker by som ligger ved fjellkjeden Sierra Nevada, sør i Spania. Byen har ca. 200 000 innbyggere og mange studenter, takket være byens populære universitet.

Med sin imponerende historie har Granada blitt en av de mest attraktive kulturbyene i Spania. Her finner du severdigheter som Alhambra, Albaicín og Catedral de Granada. Granada ligger også nær et av de beste skianleggene i Spania, så om du ønsker å stå å ski i løpet av utvekslingsåret så er dette valget for deg!

Søk om å reise på utveksling

 

Madrid

Utsikt over Madrid

Velkommen til Madrid! Spanias hovedstad tilbyr en livlig livsstil sentralt i Spania. Med elegante handlegater, store parker og mange hyggelige kaféer kommer du garantert til å trives i Madrid.

Madrid er den tredje største byen i Europa med mer enn tre millioner innbyggere. Sommeren er varm, mens vinteren er litt kjøligere med en gjennomsnittstemperatur på 7°C. Perfekt for deg som er glad i varmen, men som også setter pris på kjølige vintermåneder.

Sevilla

Utsikt over vakre Sevilla

Sevilla tiltrekker studenter fra både Spania og resten av verden med sitt behagelige klima, sine mange kulturelle arrangementer og anerkjente universiteter. Byen har nærmere 700 000 innbyggere og er full av både tradisjoner og historie, og tilbyr også mange spennende arrangementer i løpet av året. Sørg for å se Sevilla FC spille i løpet av utvekslingsåret her!

Som utvekslingsstudent i Sevilla bor du omtrent en time fra kysten, som er perfekt dersom du ønsker å dra på stranden i helgene. Gjennomsnittstemperaturen er 25°C, med fuktige vintere og tørre sommere. 

Valencia

Utvekslingsstudenter sammen i Valencia

Valencia ligger langs Spanias østkyst, og er landets tredje største by etter Madrid og Barcelona. Byen er omringet av vakre fjell og strender. Her finner du også muligens Spanias beste paella.

Valencia er en perfekt by for deg som vil være i nærheten av stranden, med mulighet til å prøve morsomme aktiviteter som å padle i kajakk, seile, eller stå på paddle board i løpet av utvekslingsåret. Gjennomsnittstemperaturen er 17°C og byen har korte, milde vintere og lange, varme sommere. 

Se prisene for områdevalg

 

Sikre ditt områdevalg i Spania

Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss for å høre mer om våre områdevalg og utvekslingsprogram i Spania.

Bestill intervju i dag! Vi har et begrenset antall plasser til hvert område, og de mest populære forsvinner fort, så sørg for å sikre din plass før det er for sent.

For deg som ønsker ennå flere valgmuligheter anbefaler vi våre Select High School- eller Boarding School programmer.

 

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Spania