Populære skoler i Spania

Når du reiser på vårt Select High School-program, kan du velge blant et lite utvalg skoler i Spania.

Dette er det perfekte valget for deg som har et klart bilde av hvordan du vil at utvekslingsåret i Spania skal være. Kanskje du trenger bestemte fag, vil gå på en engelsk skole eller utøve din favorittsport?

Søk om å reise på utvekslingSkoler i Spania

utveklsingsstudenter løper

Nedenfor finner du skolene du kan velge blant på vårt Select High School-program.

Colegio Internacional Alminar, Sevilla

Gå på Colegio International Alminar, kun ti minutter fra herlige Sevilla. Skolen har et utmerket akademisk program og tilbyr et bredt utvalg aktiviteter som du kan drive med på fritiden. Prøv judo, svømming, gymnastikk og mange andre sporter!

 

Caxton College, Valencia

Velg privatskolen Caxton College og gjør lekser med utsikt mot Middelhavet. Skolen ligger et stenkast fra feriebyen Valencia. Skolen har 1 500 elever, der ca. 20% er internasjonale elever.

Undervisninger er på engelsk, så dette alternativet passer perfekt for deg som både vil forbedre dine spansk- og engelskkunnskaper i løpet av utvekslingsåret.

 

Sikre din skoleplass i Spania

utvekslingsstudenter spiller volleyball på stranden

Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss for å lære mer om utveksling i Spania. Sammen skreddersyr vi det perfekte utvekslingsåret for deg, og sørger for at året i Spania blir akkurat slik du vil ha det.

Avtal intervju<< Tilbake til utvekslingsprogram i Spania