Velg Boarding School


Boarding School er en unik mulighet for å studere ved en anerkjent boarding-skole i USA! Lærerne på boarding-skolene er eksperter i sitt felt og det er ikke uvanlig at mattelæreren tidligere jobbet som økonom eller aksjemegler før de gikk over til å undervise. I tillegg til høyt akademisk nivå tilbyr de fleste skolene unike aktiviteter som ridning, arkeologi og seiling, i tillegg til 'vanlige' idretter som fotball og friidrett.

Derfor velger studenter boarding-programmet:

  • Små klasser gjør at hver elev får god støtte og oppfølging fra skolen
  • Lærerne på boarding-skolene er eksperter i sitt felt 
  • Boarding-skolene tilbyr fag på universitetsnivå, samt IB-program
  • Sunn og god mat blir laget av profesjonelle kokker
  • Det er mange ulike klubber og aktiviteter å velge mellom
  • Mulighet til å tilrettelegge for elever med spesifikke behov knyttet allergi og kronisk sykdom
Explorius har to programmer for Boarding USA: Boarding Basic & Boarding Select

Boarding Basic
Velger du Boarding Basic kan du liste opp fire preferanser (akademisk nivå, klima, fag og idrett) ut ifra en gitt liste. Disse rangerer du fra 1-4, hvor 1 er det du ønsker mest. Basert på dine preferanser vil du deretter få tre skoledistrikt presentert for deg, hvor du kan velge ett distrikt å å videre med.

Det finnes ingen garanti for at alle dine preferanser vil bli innvilget, men vi garanterer at du får oppfylt minst ett av dine ønsker.

Boarding Select

Med Boarding Select kan du selv velge stat, skoledistrikt og fag. Har du spesielle krav et utvalget likevel begrenset. Er du for eksempel avhengig av tysk som valgfag, vil også skoletilbudet være begrenset til de skoledistriktene som kan tilby deg tysk. Tysk i California er f.eks. ikke mulig. Se våre mest populære boarding-skoler her.


Se informasjon om programprisene for Boarding Basic og Boarding Select her.

Høres boarding-skole ut som noe for deg? Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag!Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.