Fritidsaktiviteter i USA!Fritiden er en viktig del av alle tenåringers liv og gjennom vårt Boarding Select-program har du mulighet til å velge en skole som tilbyr nettopp de aktivitetene eller idrettene som du vil delta i. 


I USA er mange fritidsaktiviteter knyttet til skolen. Alle skoler som vi samarbeider med har et stort utvalg ulike aktiviteter, alt fra idrett til debatt- og dramaklubber. Å delta i skolens ulike aktiviteter er den absolutt beste måten å bli kjent med nye mennesker! 

For de studenter som deltar i skolens aktiviteter (det vil si de aller fleste studenter!) hender det at skoledagen pågår til klokken fem på ettermiddagen. Det er derfor ikke så vanlig å tilbringe tid med vennene etter man er kommet hjem fra skolen. I helgene er det derimot desto mer vanlig å tilbringe tid med venner og da er kjøpesenteret og kinoen blant de mest populære stedene å treffes. Det er opp til din vertsfamilie å bestemme hvorvidt du får ha venner på besøk i huset. I USA er det vanlig at foreldre ikke lar barna ha besøk av venner uten å ha en voksen i huset. 

Til deg som er idrettsutøver på høyt nivå
Om du utøver idrett på høyt nivå og ønsker å konkurrere i din idrett også i løpet av utvekslingsåret i USA, så er det viktig at du informerer oss om dette så tidlig som mulig, helst når du først tar kontakt med oss og starter søknadsprosessen. Visse delstater har restriksjoner for internasjonale studenter når det gjelder muligheten for å konkurrere på skolens lag, så det er bra å dobbeltsjekke med oss allerede før du velger skole eller skoledistrikt, hvorvidt det finnes noen restriksjoner for nettopp din idrett. Husk også på at de fleste skoler holder såkalte "try-out" for å velge ut hvem som skal med på laget. Selv om du velger en skole som har et idrettslag du veldig gjerne vil være med på, så finnes det ingen garantier for at du får plass på laget og du må gå gjennom en "try-out" før du kan sikre plassen. 

Har du flere spørsmål om idrett på utveksling i USA? Kontakt oss, så hjelper vi deg. 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"