Boarding-skoler vi anbefaler

Når du reiser på utveksling med Boarding Select velger hvilken skole du skal gå på. Vi samarbeider med med boarding-skoler i hele USA. Her ser du en oversikt over noen av skolene vi anbefaler. 
  

Idyllwild Arts Academy

idyllwild burton

Idyllwild Arts Academy er en kunstskole med fokus på kreativ skriving, dans, film, kunst, musikk og teater. Skolen ligger sør i California, to times kjøretur fra Los Angeles og San Diego. 

Idyllwild Arts har 300 elever, fordelt på 9.-12. trinn. På campus finner du blant annet et kunststudio, kunstgallerier, et bibliotek, teater, svømmebasseng, tennisbane, treningssenter og en basketballbane. Etter skoletid har du mulighet til å delta på ulike fritidsaktiviteter som fjellturer, skiturer og klatring, men skolen har ingen organiserte idrettslag. 

Burr and Burton Academy 

boarding burr and burton

Burr and Burton ligger i delstaten Vermont er kjent for høyt akademisk nivå og tilbyr et bredt utvalg fag og aktiviteter.

Skolen har nærmere 700 elever, fordelt på 9.-12. trinn. Du kan velge mellom en rekke fag på universitetsnivå, samt mer kreative programfag som animasjon, kunst og musikk, dans og drama. Du kan også velge blant 16 ulike idrettsprogram, inkludert slalåm, langrenn, friidrett, landhockey og golf.  

St. Johnsbury Academy

boarding st johnsbury

St. Johnsbury ligger også i Vermont, og har ca. 1 000 elever, fordelt på 9-12. skoletrinn. Til tross for at denne skolen er en del større enn de andre skolene, har hver klasse kun 12 elever i gjennomsnitt. Dette betyr at hver elev får personlig oppmerksomhet og støtte fra lærerne. 

På skoleområdet finner du et kunststudio, et fotografistudio, et musikkrom, et stort bibliotek, et svømmebasseng, tennisbaner og en 2,4 km lang løpebane. Skolen har en konkurransedyktig atmosfære, og du kan velge mellom blant annet friidrett, lacrosse, fotball, tennis og ishockey. 

The King's Academy 

kings football team web

The King's Acadamy ble nylig anerkjent som en av de 50 beste privatskolene i USA, ved å få tittelen som en «Blue Ribbon School» av US Secretary of Education. Skolen har et toppmoderne campus, og befinner seg i det trygge forstadsområdet West Palm Beach, Florida, midt i mellom Miami og Orlando.

Skolen har ca. 1 300 elever, fordelt på 7.-12 trinn. Fasilitetene på skolen inkluderer et stort friidrettsanlegg, et olympisk svømmebasseng, tennisakademi, tv- og filmproduksjonsstudio og et helt nytt senter for scenekunst. Skolen har 48 idrettslag, og du kan velge blant baseball, basketball, bowling, cheerleading, golf, lacrosse, svømming og mer. 

Kunne du tenke deg å gå på boarding-skole i USA? Avtal er gratis og uforpliktende intervju med oss for å lære mer om mulighetene som finnes. 


Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"