Gode grunner til å velge Boarding School

Det finnes mange grunner til å velge en boarding-skole framfor det tradisjonelle vertsfamilie programmet. Her er noen av de: 

  • Høy akademisk standard
  • Små klasser med tett dialog mellom lærer og student
  • Godt kvalifiserte lærere som er eksperter i sitt felt
  • Internasjonalt studentmiljø med studenter fra hele verden
  • Stort tilbud av aktiviteter og idretter
  • Fantastiske ressurser og fasiliteter på skolen som for eksempel forskningslaboratorium, musikkstudio, treningssenter, med mer!
  • Unik forberedelse til universitet, inkludert egne klasser for SAT/ACT prøver, college-rådgivere, etc.

Gode akademiske muligheter
Skolene tilbyr fag på AP nivå, det vil si universitetsnivå, samt at flere av skolene også har International Baccalaureate (IB program) for de som er interessert i dette. Studenter som velger Boarding har mulighet for å få high school diplom og skolene har høy suksessrate for inntak på verdenskjente universitet inkludert Ivy-league skoler.

Livet på campus
Livet på boarding-skole byr på en annerledes familieopplevelse, der dine medstudenter er din nærmeste familie. Det er også voksne som bor på skolen med elevene og fungerer som 'dorm parents'. På skolen finner du det meste du trenger; det er her du sover, går på skole, spiser og trener. Mange skoler har i tillegg fasiliteter som kunststudio, musikkrom, filmrom og lignende. De fleste skoler arrangerer turer til med sightseeing, universitetsbesøk, restaurantbesøk som gir en gode muligheter for å oppleve nærmiljøet.

Ønsker du å gå på boarding-skole i USA? Start søknadsprosessen i dag!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"