Godt å vite om utveksling i USA

Her finner du nyttig informasjon om utveksling i USA, våre ulike program, og hvem som kan søke. Savner du noe? Kontakt oss gjerne så forteller vi mer! 

Disse programmene tilbyr vi i USA:

Mulighet for områdeønske: Ja med vårt Classic-program kan du informere oss om hvilken stat du helt ønsker å bo i, dersom du får ønske ditt oppfylt vil dette medføre en ekstra avgift. Les mer om områdeønske her. Med vårt Select-program kan du selv velge skolen du ønsker å gå på. 

Avreise til USA: Juli, august eller september. Avreisen avhenger av når din amerikanske skole har oppstart. 

Programlengde: Ca 5 eller 10 måneder 

Skoleuniform: Nei, men en såkalt "dress code" er vanlig på high school i USA.

Visum: Ja, før du reiser på utveksling til USA må du søke om visum hos den amerikanske ambassaden i Oslo. Dette vil Explorius hjelpe deg med. 

Finansiering: Du kan søke om stipend og lån fra Lånekassen, les mer om støtte fra Lånekassen her

Engelsktest: Alle studenter som skal til USA må igjennom en engelsktest som en del av søknaden. Dette er ikke en test du trenger å være nervøs for. Du vil få mer informasjon om testen av din kontaktperson når du fyller ut din komplette søknad. 

Forberedelse: Vi har lang erfaring med utveksling i USA, og vil forberede deg på den beste måten. Dette gjør vi blant annet med våre forberedende Get Ready-møter, og igjennom vår populære Soft Landing Camp i New York. 

Har du noen flere spørsmål om utveksling i USA? Kontakt oss her! 

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"