Classic High School USA


Early Bird-tilbud! 
Frem til 31. mai får du gratis områdevalg på vårt USA Classic-program for skoleåret 2019/20. Det lønner seg å være tidlig ute!   

Er du åpensinnet og ønsker en unik kulturell opplevelse? Da passer Classic-programmet i USA perfekt for deg! 

Classic-programmet: et tradisjonelt utvekslingsprogram
USA Classic er den vanlige strukturen på utveksling fra videregående skole. Her velger vertsfamilien deg, så blir du tilbudt en gratis skoleplass i vertsfamiliens nærmiljø. Dette programmet gir ikke preferanser når det gjelder skole, fag eller aktiviteter. Programmet krever åpenhet og fleksibilitet. Programmet er egnet for studenter som ønsker en unik kulturell opplevelse, og som er åpen til hvor i USA de ønsker å tilbringe sitt utvekslingsår.   

USA Classic passer for deg som: 
  • Ønsker å oppleve den amerikanske kulturen, og bo hos en lokal vertsfamilie 
  • Er fleksibel og åpen til skole og område 
  • Ønsker et rimeligere alternativ til utveksling 

Vi prioriterer å finne en flott vertsfamilie til deg! 
Av erfaring vet vi at en god vertfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. Derfor gjennomgår alle våre vertsfamilier en omfattende søknad- og godkjennelsesprosess. Vertsfamiliene i USA Classic-programmet er frivillige og får ikke betalt for å ha utvekslingsstudenter hjemme hos seg. 

Områdeønske i USA 
Ved å søke på dette programmet gis det ingen preferanser når der gjelder region, klima, skole eller fag. Har du likevel områdeønske, kan du gi oss beskjed om dette i søknaden. Vær oppmerksom på at dersom du får oppfylt ønsker ditt, vil dette medføre en ekstrakostnad. 

Alternativt gir Select-programmet deg enda flere valgmuligheter. Ta en titt, og sjekk det ut selv! 

Programpris for skoleåret 2018/19: 
Se informasjon om programprisen for USA Classic og hva som inngår i programprisen her

Som utvekslingsstudent i USA vil du oppleve nydelig natur, og ikke minst en spennende historie og kultur. Forbered deg på en opplevelse for livet!  

Høres Classic High School interessant ut for deg? Start din søknadsprosess i dag! 

 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.