Garantert plassering

Iver med utsikt til Golden Gate


Explorius var den første organisasjonen i Norge som begynte med plasseringsgaranti. Med andre ord så garanterer vi din plassering i en amerikansk vertsfamilie og på en amerikansk high school, eller alternativt på en amerikansk boarding-skole. 

Ettersom det i vårt Classic-program er vertsfamilien som velger utvekslingsstudentene, finner det i praksis ingen garanti for at en vertsfamilie velger nettopp deg. Allikevel garanterer vi i Explorius at du som reiser med oss får reise på utveksling. 

Hvordan kan vi gjøre dette?

Gjennom vårt amerikanske søsterselskap, Educatius International, får enkelte av våre vertsfamilier dekket grunnleggende utgifter som tilkommer ved å ta inn en student i hjemmet. Det er i praksis ingen forskjell fra et opphold i en ubetalt vertsfamilie.

Educatius vertsfamilier er utvalgt først og fremst fordi familiene er genuint interesserte i å ta imot en norsk utvekslingsstudent, og de er sjekket og kontrollert via vandelsattest på akkurat samme måte som med en frivillig familie. Den eneste forskjellen er at man oppholder seg i USA på et såkalt F-1 visum istedenfor et J-1 visum. Prosessen om å søke visum er identisk og tar like lang tid som ved et J-1 visum.

Det tilkommer ingen ekstra kostnad for deg om du skulle bli plassert i en vertsfamilie som mottar et vederlag, og du fortsatt få plass på skolen som ligger i distriktet du bor i.


Kvalitetssikring

Alle våre samarbeidspartnere i USA er godkjent av myndigheten Department of Sate og av bransjeorganisasjonen CSIET. CSIET er organisasjonen som setter regler for utvekslingsprogram i USA. Vi jobber stadig med å forsikre oss om at kvaliteten på våre vertsfamilier er god. 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"