Select High School

 
Early Bird-tilbud! 
Frem til 31. mai får du Hawaii Reunion inkludert i programavgiften på vårt USA Select-program for skoleåret 2019/20. Det lønner seg å være tidlig ute!   


Valget er ditt! Velg blant mange forskjellige stater og skoledistrikter i USA! Du kan til og med velge plassering ut ifra hvilke fag du ønsker å studere eller hvilke sporter og aktiviteter som er tilgjengelig.

Med våre Select-programmer får du mulighetene til å velge stat, skoledistrikt, skole og idrettstilbud etter eget ønske. Trenger du for eksempel å ha tysk som valgfag for å få året godkjent i Norge, kan du velge en skole som tilbyr dette. Ønsker du å gå på skole i California, samarbeider vi også med flere gode skoler i denne delstaten.

Valget er ditt 
Velg den skolen eller det området du liker best og velg fag, idrett og andre aktiviteter du synes ser spennende ut. Med Select-programmet får du flest valgmuligheter. 

Select Basic
Select Basic er en blanding av Classic- og Select-programmene. Med Select Basic-programmet får du én preferanse oppfylt. 

Select Day School
Med Select Day School får du muligheten til å velge blant en rekke offentlige skoler i hele USA. Her kan du finne skolen som møter akkurat de ønskene og behovene du har. 

Hvem passer Select High School for? 
Select-programmet passer for deg som ønsker flere valgmuligheter, eller som har særskilte behov som for eksempel allergier. 

Selv om du får mange valgmuligheter med vårt Select-program er det viktig å huske at tilbudet endrer seg etter hvilke valg man tar. Er du for eksempel avhengig av å ha tysk som valgfag, vil også skoletilbudet være begrenset til de skoledistriktene som kan tilby tysk. Tysk i California er eksempelvis ikke mulig. 

Høres Select-programmet interessant ut? Start søknadsprosessen i dag!

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.