Select High School

Valget er ditt! Velg blant mange forskjellige stater og skoledistrikter i USA! Du kan til og med velge plassering ut ifra hvilke fag du ønsker å studere eller hvilke sporter og aktiviteter som er tilgjengelig.

Med våre Select-programmer får du mulighetene til å velge stat, skoledistrikt, skole og idrettstilbud etter eget ønske. Trenger du for eksempel å ha tysk som valgfag for å få året godkjent i Norge, kan du velge en skole som tilbyr dette. Ønsker du å gå på skole i California, samarbeider vi også med flere gode skoler i denne delstaten.

Valget er ditt 
Velg den skolen eller det området du liker best og velg fag, idrett og andre aktiviteter du synes ser spennende ut. Med Select-programmet får du flest valgmuligheter. 

Select Basic
Select Basic er en blanding av Classic- og Select-programmene. Med Select Basic-programmet får du én preferanse oppfylt. 

Select Day School
Med Select Day School får du muligheten til å velge blant en rekke offentlige skoler i hele USA. Her kan du finne skolen som møter akkurat de ønskene og behovene du har. 

Hvem passer Select High School for? 
Select-programmet passer for deg som ønsker flere valgmuligheter, eller som har særskilte behov som for eksempel allergier. 

Selv om du får mange valgmuligheter med vårt Select-program er det viktig å huske at tilbudet endrer seg etter hvilke valg man tar. Er du for eksempel avhengig av å ha tysk som valgfag, vil også skoletilbudet være begrenset til de skoledistriktene som kan tilby tysk. Tysk i California er eksempelvis ikke mulig. 

Høres Select-programmet interessant ut? Start søknadsprosessen i dag!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"