Select High School - Vertsfamilien


Det er vårt eget personell i datterselskapet vårt Educatius International som finner og godkjenner alle vertsfamiliene i USA til Select High School-programmet vårt. Også i dette programmet er vertsfamilien kanskje den viktigste delen av året ditt i USA.

Akkurat som med våre utvekslingsstudenter, må vertsfamiliene våre fylle ut en lang søknad, og de går gjennom samme prosess for å bli godkjente som vertsfamilie. For at vi skal være sikre på at plasseringene våre skal være vellykkede allerede fra starten av, gjennomgår alle potensielle vertsfamilier en streng og nøye utvelgelsesprosess, slik som beskrevet under:

  1. Alle interesserte familier må begynne med å fylle ut en detaljert søknad.
  2. De familiene som klarer den første evalueringen, besøkes personlig av personalet vårt hvor vi kontrollerer den materielle standarden i tillegg til at vi intervjuer samtlige familiemedlemmer.
  3. Vi kontrollerer så personlige og profesjonelle referanser.
  4. Til slutt sjekker vi politiregistre for å være helt sikre på at familien kan bli godkjent som vertsfamilie.
En viktig forskjell mellom Select High School-programmet og Classic-programmet er at i Select-programmet så får familiene en liten erstatning for de ekstrakostnadene som oppstår i forbindelse med å ha en elev boende hos seg. Dessuten deler studenten i mange tilfeller rom med en annen internasjonal student av samme kjønn. Det er ofte godt å ha en venn i samme situasjon, en man kan reise sammen med til skolen og som man kan dele sine opplevelser med.

Vertsfamilien bor i nærheten av den skolen du går på eller de har god kollektivtransport slik at du kan ta deg til og fra skolen. Det kan hende at man i større byer reiser med offentlig transport til skolen. Vi sørger også for at standarden i hjemmet er bra og av god kvalitet. Vertsfamilien står for frokost og middag og måltidene i hjemmet i løpet av helgene.

Vi forsøker å finne familier som vil dele livene sine og kulturen sin med de internasjonale studentene de har boende, og som også selv ønsker å lære om studentenes hjemland! Det er viktig å påpeke at sammensetningen av familier kan variere fra mamma/pappa/barn/husdyr til enslige foreldre og eldre foreldre med utflyttede barn. Uansett kombinasjon av familiemedlemmer, alder eller opprinnelse så er det viktig for oss at du trives i det nye hjemmet ditt. Med din og vertsfamiliens detaljerte søknad gjør vi en god sammenligning og passer på at alle får ett flott år!
Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"