Select Basic High School

välj high school usa

Velger du Explorius Basic-programmet blir du tatt opp i programmet på samme vilkår som amerikanske studenter. Dette innebærer at du har, dersom du oppfyller skolens krav, mulighet til å ta ‘graduation’.   

På Basic-programmet kan du søke relativt sent, så dette er et godt alternativ for deg som søker på et utvekslingsår etter at søknadsfristen til Classic-programmet har gått ut, eller om du ikke er i rett alder for Classic-programmet.

Fortell oss om dine preferanser
Velg mellom privat- eller offentlig skole. Videre vil du kunne velge én av kategoriene under, og vi garanterer at du får din preferanse oppfylt. 

Kategori

Valg på privatskole

Valg på offentlig skole

Språk

Fransk, spansk

Fransk, spansk, tysk

Sport

Fotball, amerikansk fotball, tennis, golf, basketball, friidrett

Fotball, amerikansk fotball, tennis, basketball, friidrett, cheerleading

Kunst

Drama/teater, kunst, musikk

Drama/teater, kunst, musikk

Klima

Varmt, fire sesonger 

Ingen valgmuligheter

Fag 

AP matte, AP naturfag

AP matte, AP fysikk, AP biologi

AP= advanced placement (høyt nivå) 

Har du for eksempel behov for tysk som valgfag kan du med Select Basic-programmet velge offentlig skole og tysk som din preferanse. Vi vil da finne en skole som tilbyr tysk for deg. 

Priser
USA Basic har fastpris og det spiller ingen rolle om du velger privat- eller offentlig skole. Se programprisen for USA Basic skoleåret 2018/19 her
 
 
Høres Basic-programmet interessant ut? Kontakt oss for å avtale et gratis og uforpliktende intervju. 

 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"