Select Day School USA

Utvekslingsstudenter og skolebussen

Dersom du har spesifikke ønsker når det gjelder område, fag, idretter og aktiviteter, vil du finne det du leter etter i vårt Select Day School-program! Explorius samarbeider med skoler over hele USA, og du kan selv velge skolen som passer deg.

Hva er Select Day School? 
Med Select Day School-programmet kan du velge et offentlig eller privat skoledistrikt som passer deg. Vi samarbeider med skoledistrikter over hele USA. Disse skoledistriktene varierer i størrelse, og mens mange kun har én high school, har andre skoledistrikter flere skoler per distrikt. Uansett om du ønsker sol og varme, eller å bo i nærheten av skibakker, finnes det helt sikkert flere skoledistrikter for deg!  

Valg av skole og distrikt 
Når du kontakter Explorius og forteller oss at du er interessert i vårt Select Day School-program vil vi hjelpe deg å finne den skolen som passer deg best. For å finne riktig skole for deg ser vi blant annet på fagtilbud, område og aktiviteter. Velger du et skoledistrikt som har flere enn to videregående skoler, så vil skoledistriktets kontor velge en passende skole innenfor distriktet til deg. Vi sender kun studenter til offentlig godkjente skoler. 

Se våre mest populære skoledistrikt i USA.

Hvor skal jeg bo?
Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i ditt skoledistrikt. I motsetning til det klassiske utvekslingsprogrammet får vertsfamilier i Select-programmet en liten kompensasjon for å være vertsskap for en internasjonal utvekslingsstudent. 

Valget er ditt!
Fortell oss hva du ønsker så finner vi et skoledistrikt som passer deg. For mer informasjon om de ulike skolenedistriktene kan du kontakte oss. 

Programpris for skoleåret 2018/19: 
Se programprisen for Select Day School her. Utvekslingsstudenter ved Select Day School-programmet må betale skolepenger, og programprisen avhenger derfor av hvilken skole du velger. 

Du kan få inntil 85% av skolepengene dekket av Lånekassen. For for informasjon om de ulike skolene, samt individuelle pristilbud kan du kontakte oss.

Høres USA Day School interessant ut? Møt oss for en gratis og uforpliktende samtale, så hjelper vi deg med å finne den beste skolen for deg! 

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"