Populære skoler i USA

USA er vår mest populære reisedestinasjon, og landet har ufattelig mye å by på! Som utvekslingsstudent vil du garantert få et unikt år med mange spennende opplevelser.

Med vårt Select-program velger du selv hvilken skole du skal å gå på. Nedenfor er en liste over våre mest populære skoler i USA:

Oak Park High School 

OakParkHigh-RLM-Sweden-Banner2-Web


Oak Park ligger i Ventura County, som grenser til Los Angeles. Skolen er kjent for et høyt akademisk nivå, og tilbyr fag på college nivå. Oak Park har også et bredt utvalg av sporter, som for eksempel lacrosse, amerikansk fotball og baseball. Denne skolen tar kun inn fem norske elever per år, så hvis du er interessert i å gå på Oak Park anbefaler vi at du sender inn søknaden så tidlig som mulig.

Les mer om Oak Park High School


Det er dessverre ingen ledige plasser på Oak Park High School skoleåret 2018/19. 

Las Virgenes School District (Calabasas High School) 

Skolen ligger i Calabasas, Los Angeles. Dette område er kjent fra blant annet realityserien Keeping up with the Kardashians, og våre utvekslingsstudenter som har bodd i området har sett flere kjendiser. Skolen har et høyt akademisk nivå, og er blitt kåret til en av de beste skolene i landet. Calabasas High School tilbyr også et stort utvalg av idretter og andre aktiviteter som musikk og dans.

Les mer om Las Vergines School District


Det er dessverre ingen ledige plasser på Las Virgenes School District skoleåret 2018/19. 

San Luis Coastal School District

Surfer

Vi samarbeider med to skoler i San Luis Coastal School District: Morro Bay- og San Luis Obispo High School. Dette skoledistriktet ligger langs kysten av California, og passer deg som går Medier og kommunikasjon i Norge. Begge skolene har vunnet priser for sitt høye akademiske nivå. 

Les mer om San Luis Coastal School District

Maynard High School

Maynard-girls-banner-web

Maynard High School ligger i Massachusetts, omtrent en 40 minutters kjøretur fra Boston. Skolen har ca. 450 elever og klasene er små, som betyr at hver elev får den oppmerksomheten og støtten de trenger fra lærerne. Maynard High School er stolte av å kunne tilby en variert læreplan og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. 

Les mer om Maynard High School


NB: Den eneste måten vi kan garantere deg plassering på en av disse skolene er gjennom vårt Select Public-program. Ønsker du for eksempel plassering i Colorado, men synes programmet er for kostbart, anbefaler vi deg å søke på vårt Classic-program, for så å benytte deg av områdeønske.


Er du interessert i å reise på utveksling til USA? Start søknadsprosessen i dag!

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"