Livet som utvekslingsstudent i USASom utvekslingsstudent i USA kommer du til å bli bo sammen med en lokal vertsfamilie, gå på amerikansk high school og bli godt kjent med den amerikanske kulturen. Du kan se frem mot et spennende år med mange nye opplevelser!  

Uansett hvor i USA du kommer til å tilbringe ditt utvekslingsår, så kommer du til å være med på mange spennende opplevelser og skape fantastiske minner sammen med din vertsfamilie og dine nye venner. USA er et stort land og med alle sine stater har de mye å tilby! Kanskje skal du tilbringe ditt high school-år solfylte Arizona eller blant skibakkene i Colorado. Hvert utvekslingsår er unikt, du kommer garantert til å til å bli flytende i engelsk, lære mye om den amerikanske kulturen og bygge et unikt, internasjonalt nettverk. 


Dine erfaringer og opplevelser fra utvekslingsåret kommer garantert til å være lærerikt og noe du tar med deg resten av livet!


For noen uker siden dro jeg til Los Angeles og Disneyland sammen med 200 andre High Schoolers. Vi bodde sammen på en stor skole i Los Angeles, og bestilte food trucks fra In-N-Out hver dag. Hvis du har muligheten til å dra til Disneyland, så er det sykt mye kulere enn jeg hadde trodd. Anbefales!
Iver

Da er desember over, et nytt år har begynt, og mitt utvekslingsår er snart over halvveis. Denne måneden har vært fylt med nye opplevelser, og mange kulturmøter. Jul og nyttårsaften har virkelig vært en tid der vi har fått dele tradisjoner med hverandre.
- Bjørnar

Jeg nyter hver dag og finner på masse gøy med herlige amerikanere. Noen vi har gjort nesten hver uke siden jeg kom, er pep rallies og amerikanske fotballkamper!
Emily

Å ha vært kicker på et amerikansk fotball lag er noe jeg vil huske for alltid. Det var en utrolig kul opplevelse, og noe veldig spesielt som jeg kanskje aldri får gjort igjen.
- Gard

For noen uker tilbake fikk jeg delta på min første Homecoming, noe som var veldig gøy. Vi pyntet oss og gikk ut for å spise, etterfulgt av selve Homecoming dansen. De hadde pyntet gymsalen i skolens farger, leid inn en DJ og det var god stemning hele kvelden. Homecoming er for alle elevene på skolen, mens prom som arrangeres helt i slutten av skoleåret er bare for seniorer. Så heldig som jeg er så får jeg oppleve begge!
- Helene

Jeg er veldig fornøyd med klassene mine hittil, og jeg tror det kommende året kommer til å bli utrolig bra! Gruer meg allerede til å forlate Muskegon.
Linnéa 


Ønsker du å reise på utveksling til USA? Start din søknadsprosess i dag!


Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"