High school i USA

Anna på amerikansk fotballkamp

I løpet av ditt amerikanske skoleår går du på en lokal high school i det området vertsfamilien din bor. Skoledagen er veldig annerledes enn i Norge, og du har mye å gleder deg til.

Skolen er nok ikke helt slik som du kjenner den fra TV og film, men vi lover deg at det er mange elementer som du vil kjenne igjen! High school spirit en ett kjent fenomen i USA, og de fleste studentene liker skolen sin. Studentene deltar i så mange aktiviteter som mulig og heier alltid frem skolelaget sitt, dette kalles high school spirit.

Din lokale kontaktperson ordner med opptaket til high school, og du vil havne i enten 11. eller 12. klasse. Hvilke fag som tilbys kommer an på skolen du kommer til, og sammen med din school counselor setter du sammen din timeplan. Lærerne kommer til å kreve like mye av deg som av de andre elevene.

Etter skoletid finnes ofte mange aktiviteter å ta del i. Så godt som alle elever er igjen på skolen etter siste time, eller kommer på skolen en time tidligere for å trene med et av skolelagene, arbeide med skolens årbok eller kanskje øve med skolekoret. Benytt sjansen til å prøve noe nytt og til å få nye venner. Dette er helt klart vårt mest populære utvekslingsprogram!

Les våre studentblogger her.

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"