Utvekslingsprogram i USA

Vi tilbyr flere utvekslingsprogammer til USA. Velg mellom Classic High School, Select High School, Boarding School og Summer High School

Les mer om de ulike programmene under for å finne ut hvilket som passer deg best.


 

Classic High School – vårt mest populære program

Canyon USA

Classic High School-programmet i USA er vår mest populære utvekslingsprogram. Dette er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet der vi finner en vertsfamilie som passer dine interesser i hvilken som helst av USAs 50 stater. Du kan for eksempel bli plassert langs Virginias vakre kyst, bo i en sørstat som Arkansas eller gå på skole blant fantastisk landskap i Montana. Alt kommer an på hvor din fremtidige vertsfamilie bor.

Dette er det perfekte programmet for deg som ønsker en kulturell opplevelse og ser frem til å oppleve alt USA har å by på – både på og utenfor skolen.

Du kan reise på utveksling på Classic High School-programmet i USA i et semester eller et skoleår.

Områdevalg mot tilleggskostnad

Utvekslingsstudent skuer utover Hawaii

Om du ønsker å bli plassert i en spesifikk by, stat eller region i USA, er det mulig å velge område mot en ekstra kostnad. 

Vi tilbyr et stort utvalg av områder i hele USA. Under finner du eksempler på våre mest populære by-, stat- og regionsvalg. Her finner du hele utvalget.

Storbyvalg i for eksempel Seattle, Dallas, Houston, Columbus, Atlanta, St. Louise, Milwaukee, Minneapolis, Oklahoma City og Portland.

Statvalg i stater som California, Hawaii, Colorado, Florida, Washington, Michigan, Texas, Illinois, Tennessee, Oregon og Portland.

Regionsvalg i blant annet Great Lakes (Michigan, Wisconsin, Indiana, Ohio og Illinois), Pacific Coast (Washington, Oregon og California) og Mountain States (Colorado, Wyoming, Utah, Idaho, Montana og Alaska).

Vær oppmerksom på at antall plasser til hvert område er begrenset. Vi anbefaler deg derfor å melde deg på programmet så tidlig som mulig. Førstemann til mølla prinsippet gjelder!

Se prisen for Classic High School-programmet

Usikker på om du skal velge vårt USA Classic- eller Select-program? Se vår sammenligning av programmene.

Se våre områdevalg

Søk på Classic High School Select High School
– slik du ønsker det

Utvekslingstudenter på piren i Santa Monica Beach

Dersom du vet nøyaktig hvor du ønsker å tilbringe ditt utvekslingsår i USA, er Select High School det beste programmet for deg. Vi har et tett samarbeid med skoler i hele USA, inkludert skoler i attraktive områder som San Francisco, Los Angeles og Boston. Se våre mest populære skoler her.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, hvilken sport du ønsker å utøve og hvilke fag du trenger. Sammen finner vi den perfekte skolen for deg. Kanskje ønsker du å gå på en skole som ligger nær stranden, har et godt fotballag eller som tilbyr musikk, dans og drama? Uansett så er Select High School programmet for deg.

Du kan reise på utveksling med Select High School-programmet i USA i et semester eller et helt skoleår.

Se programprisene for Select High School

Usikker på om du skal velge vårt USA Classic- eller Select-program? Se vår sammenligning av programmene.

Våre mest populære skoler

Søk på Select High School


Boarding School
– studér og bo på campus

Utvekslingsstudenter på graduation sermoni

Boarding School er det perfekte valget for deg som ønsker en skole som holder høyt akademisk nivå, og drømmer om livet på campus. I stedet for å bo med en vertsfamilie vil både ha undervisning og bo på skolens campus. Du vil dele rom med en eller to klassekamerater. Det går en blanding av amerikanske og internasjonale elever på de fleste boarding-skolene, som betyr at du vil få et nettverk fra hele verden.

Du kan velge blant private boarding-skoler i hele USA. Hvorfor ikke velge en anerkjent skole i populære stater som New York, Massachusetts, Florida eller California for eksempel?

Skoleprofiler og skoleaktiviteter

Amerikansk fotball på High School i USA

I tillegg til å tilby undervisning av høy kvalitet kan du også delta i sport og aktiviteter på høyt nivå. Vi samarbeider med boarding-skoler som tilbyr alt fra dansing, alpint og fotball til spesifikke kunst- og musikkprogrammer. Mange av skolene arrangerer også aktiviteter på ettermiddager og kvelder slik at du alltid har noe å finne på.

Et utvekslingsår på boarding-skole i USA er den perfekte forberedelsen for å studere på høyere nivå, ikke minst i USA. Dette er det optimale valget for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen og ønsker å få mest mulig ut av din utdanning.

Se våre mest populære boarding-skoler i USA 

Søk  på Boarding School

 

Summer High School – 2 uker i Florida

Strand med palmer i Florida

Vårt Summer High School-program passer for deg som vil oppleve det beste av USA i løpet av din norske sommerferie.

På dette programmet bor du på en den anerkjente boarding-skolen, Florida Preparatory Academy i Melbourne, Florida. Her både overnatter du og har undervisning sammen med dine klassekamerater, som både er amerikanske og internasjonale elever. Dette gir deg den perfekte muligheten til å få venner fra hele verden!

En perfekt blanding av undervisning og aktiviteter

Målet med dette programmet er at du skal utvikle dine språkferdigheter slik at du lærer å kommunisere bedre på engelsk. For å nå dette målet vil du få flere engelsk fordypningsoppgaver i løpet av disse to ukene. 

Etter undervisningen får du mulighet til å dra på museum, kino eller keramikkurs – alt på engelsk så klart. Du vil være omringet av engelsk 24/7 og vil snart snart merke at du blir mer selvsikker når du snakker engelsk. 

Skolen ligger på i regionen Space Coast. Her finner du blant annet Kennedy Space Center og Cape Canaveral Air Force Station, og du vil få en unik mulighet til å lære mer om verdensrommet.

Utforsk Florida

Vakker utsikt over havet fra kysten av Florida

Solfylte Florida er den ultimate sommerdestinasjonen, og du kommer til å tilbringe mye tid utendørs.

Vi arrangerer morsomme aktiviteter hver dag, både etter skoletid og i helgene. Vi drar til flere av Floridas vakre sandstrender, besøker NASAs Kennedy Space Center, Disneyworld, Madame Tussauds og mye annet spennende!

Både elevene og de ansatte på Florida Preparatory Academy trives veldig godt på skolen. Vi er sikre på at du kommer til å elske boarding-livet, og at ukene i Florida blir sommerens høydepunkt.

Søk  på Summer High School

 

<< Tilbake til USA