Utvekslingsprogram i USA

Vi tilbyr flere utvekslingsprogram i USA. Velg mellom Classic High School, Combo High School, Select High School og Boarding School

Les mer om de ulike programmene under og finn ut hvilket som passer deg best!

Classic High School – vårt mest populære program

Canyon USA

Classic High School-programmet i USA er vår mest populære utvekslingsprogram. Dette er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet der vi finner en vertsfamilie som passer dine interesser i hvilken som helst av USAs 50 stater. Du kan for eksempel bli plassert langs Virginias vakre kyst, bo i en sørstat som Arkansas eller gå på skole blant fantastisk landskap i Montana. Alt kommer an på hvor din fremtidige vertsfamilie bor.

Dette er det perfekte programmet for deg som ønsker en kulturell opplevelse og ser frem til å oppleve alt USA har å by på – både på og utenfor skolen.

Du kan reise på utveksling på Classic High School-programmet i USA i et semester eller et skoleår.

Områdevalg mot tilleggskostnad

områdeønske til Hawaii

Om du ønsker å bli plassert i en spesifikk by, stat eller region i USA, er det mulig å velge område mot en ekstra kostnad. 

Vi tilbyr et stort utvalg av områder i hele USA. Under finner du eksempler på våre mest populære by-, stat- og regionsvalg. Her finner du hele utvalget.

Storbyvalg i for eksempel Seattle, Dallas, Houston, Columbus, Atlanta, St. Louise, Milwaukee, Minneapolis, Oklahoma City og Portland.

Statvalg i stater som California, Hawaii, Colorado, Florida, Washington, Michigan, Texas, Illinois, Tennessee, Oregon og Portland.

Regionsvalg i blant annet Great Lakes (Michigan, Wisconsin, Indiana, Ohio og Illinois), Pacific Coast (Washington, Oregon og California) og Mountain States (Colorado, Wyoming, Utah, Idaho, Montana og Alaska).

Vær oppmerksom på at antall plasser til hvert område er begrenset. Vi anbefaler deg derfor å melde deg på programmet så tidlig som mulig. Førstemann til mølla prinsippet gjelder!

Se prisen for Classic High School-programmet

Se våre områdevalg

Søk på Classic High School


Combo High School
– utforsk USA & Oseania

Med Explorius får du den unike muligheten til å oppleve videregående både i USA og Australia eller New Zealand. Dette er det perfekte valget for deg som har vanskeligheter med å velge hvor du skal tilbringe utvekslingsåret. På Combo High School-programmet får du både i pose og sekk!

Start i USA ...

utveksling i USA

Du begynner ditt eventyr i USA på Soft Landing Camp i New York sammen med andre USA og Combo High School-studenter fra Explorius. Deretter flyr du til din amerikanske vertsfamilie, hvor første del av utvekslingsåret starter. I løpet av de første fem månedene får du muligheten til å komme nærmere den amerikanske hverdagen og kulturen. I tillegg til å gå på en amerikansk high school vil du bli kjent med nye mennesker og få oppleve høytider som Halloween og Thanksgiving i løpet av utvekslingen i USA.

… og avslutt i Australia eller New Zealand

utvekslingsstudent i australia

Etter å ha fått oppleve noen måneder av den amerikanske vinteren, er det på tide å flytte seg mot varmere breddegrader. Denne gang er det tid for Soft Landing Camp i Sydney  eller Auckland – avhengig hvilket land du velger å reise til. På campen blir du introdusert til livet i Oseania, før du flytter inn hos din nye vertsfamilie.

På dette stadiet er du allerede en erfaren utvekslingselev, og det vil sannsynligvis kjennes lettere å tilpasse seg den nye vertsfamilien og skolen. Nå er det på tide å utforske skolehverdagen i Australia eller New Zealand og leve livet til det fulleste blant wallabies, surfere og flotte strender for du tar farvel med det som kan være det heftigste året i livet ditt.

Se programprisen for Combo High School-programmet

Søk på Combo High School


Select High School
– slik du ønsker det

school spirit

Dersom du vet nøyaktig hvor du ønsker å tilbringe ditt utvekslingsår i USA, er Select High School det beste programmet for deg. Vi har et tett samarbeid med skoler i hele USA, inkludert skoler i attraktive områder som San Francisco, Los Angeles og Boston. Se våre mest populære skoler her.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, hvilken sport du ønsker å utøve og hvilke fag du trenger. Sammen finner vi den perfekte skolen for deg. Kanskje ønsker du å gå på en skole som ligger nær stranden, har et godt fotballag eller som tilbyr musikk, dans og drama? Uansett så er Select High School programmet for deg.

Du kan reise på utveksling med Select High School-programmet i USA i et semester eller et helt skoleår.

Se programprisene for Select High School

Våre mest populære skoler

Søk på Select High School


Boarding School
– studér og bo på campus

gratuation utveksling

Boarding School er det perfekte valget for deg som ønsker en skole som holder høyt akademisk nivå, og drømmer om livet på campus. I stedet for å bo med en vertsfamilie vil både ha undervisning og bo på skolens campus. Du vil dele rom med en eller to klassekamerater. Det går en blanding av amerikanske og internasjonale elever på de fleste boarding-skolene, som betyr at du vil få et nettverk fra hele verden.

Du kan velge blant private boarding-skoler i hele USA. Hvorfor ikke velge en anerkjent skole i populære stater som New York, Massachusetts, Florida eller California for eksempel?

Skoleprofiler og skoleaktiviteter

idrett cross country

I tillegg til å tilby undervisning av høy kvalitet kan du også delta i sport og aktiviteter på høyt nivå. Vi samarbeider med boarding-skoler som tilbyr alt fra dansing, alpint og fotball til spesifikke kunst- og musikkprogrammer. Mange av skolene arrangerer også aktiviteter på ettermiddager og kvelder slik at du alltid har noe å finne på.

Et utvekslingsår på boarding-skole i USA er den perfekte forberedelsen for å studere på høyere nivå, ikke minst i USA. Dette er det optimale valget for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen og ønsker å få mest mulig ut av din utdanning.

Se våre mest populære boarding-skoler i USA 


Søk  på Boarding School


<< Tilbake til USA