Våre mest populære skoler i USA

Når du reiser på vårt Select High School- eller Boarding School-program, velger du hvilken skole i USA du skal gå på. 

Dette er det perfekte valget for deg som allerede har et klart bilde av hvordan du vil at utvekslingsåret ditt skal være. Enten du drømmer om å bo i en bestemt by, ønsker å utøve din favorittsport eller trenger bestemte fag, har vi skolen for deg.

Flere av skolene passer også for deg som går musikk, dans og drama, idrett, medier og kommunikasjon, samt kunst, design og arkitektur. 

Vi tilbyr et stort utvalg av skoler i hele USA. Under finner du våre mest populære skoler på Select High School- og Boarding School-programmet i USA.

High schools i USA 

Under finner du et utvalg av våre mest populære skoler på Select High School-programmet.

Oak Park High School, California

OakParkHigh-RLM-Sweden-Banner2-Web


Oak Park ligger i Ventura County, som grenser til Los Angeles. Skolen er kjent for et høyt akademisk nivå, og tilbyr fag på college nivå. Oak Park har også et bredt utvalg av sporter, som for eksempel lacrosse, amerikansk fotball og baseball. Denne skolen tar kun inn fem norske elever per år, så hvis du er interessert i å gå på Oak Park anbefaler vi at du sender inn søknaden så tidlig som mulig.

Les mer om Oak Park High School

 

Søk på Oak Park

 

Las Virgenes School District (Calabasas High School), California

Skolen ligger i Calabasas, Los Angeles. Dette området er kjent fra blant annet realityserien Keeping up with the Kardashians, og våre utvekslingsstudenter som har bodd i området har sett flere kjendiser. Skolen har et høyt akademisk nivå, og er blitt kåret til en av de beste skolene i landet. Calabasas High School tilbyr også et stort utvalg av idretter og andre aktiviteter som musikk og dans.

Les mer om Las Virgenes School District

Søk på Las Virgenes

 

San Luis Coastal School District, California

Surfer

Vi samarbeider med to skoler i San Luis Coastal School District: Morro Bay- og San Luis Obispo High School. Dette skoledistriktet ligger langs California-kysten, og passer deg som går medier og kommunikasjon eller studiespesialisering i Norge. Begge skolene har vunnet priser for sitt høye akademiske nivå. 

Les mer om San Luis Coastal School District

Søk på San Luis

Maynard High School, Massachusetts

Maynard-girls-banner-web

Maynard High School ligger i Massachusetts, omtrent en 40 minutter lang kjøretur fra Boston. Skolen har ca. 450 elever og klasene er små, som betyr at hver elev får den oppmerksomheten og støtten de trenger fra lærerne. Maynard High School er stolte av å kunne tilby en variert læreplan og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. 

Les mer om Maynard High School

Søk på Maynard


Mt Lebanon High School, Pennsylvania

mt. lebanon elever jobber med kjemi

Mt Lebanon tilhører skoledistriktet Pittsburg, Pennsylvania. Pennsylvania ligger nordøst i USA. Dette er en stor skole med blant annet tre gymsaler, et svømmebasseng, to teatersaler, et musikkstudio og selvfølgelig; en amerikansk fotballbane. Skolen er blant de høyest rangerte i Pennsylvania og tilbyr mange fag av høyt akademisk nivå.

Les mer om Mt Lebanon High School

Søk på Mt Lebanon

 

Indian River Charter High School, Florida

Dansegruppe på Indian River

Indian River har et sterkt fokus på kunst og er et populært valg blant elever som går musikk, dans og drama. Skolen ligger i Vero Beach, langs Floridas østkyst.  

Les mer om Indian River Charter High School

Søk på Indian River

 

Boarding skoler i USA

Under finner du et utvalg av våre mest populære boarding-skoler i USA.


Idyllwild Arts Academy, California

jente med graduation cap i usa

Idyllwild er en privat boarding-skole i California som har fokus på kunst. Skolen holder høyt akademisk nivå, og du kan blant annet velge fag som kreativ skriving, dans, mote, film og digitale medier. Denne skolen passer for deg som er kreativ og som ønsker å bo på campus sammen med dine klassekamerater.

Les mer om Idyllwild Arts Academy

Søk på Idyllwild Arts Academy

 

The King’s Academy, Florida

idrett utvekslingsstudenter

The King’s har en sterk profil innen idrett og scenekunst. Skolen har et one-to-one mentor program, som betyr at du kan forvente tett oppfølging fra lærerne på skolen. Skolen ligger dessuten i det populære området West Palm Beach, som lokker elever fra hele verden til skolen.

Les mer om King's Academy

Søk på King's Academy

 

Sikre din plass i USA

Avtal et gratis og uforpliktende intervju hvor vi forteller mer om de ulike skolene i USA. Sammen skreddersyr vi det perfekte utvekslingsåret for deg, og sørger for at utvekslingsoppholdet blir akkurat slik du vil ha det.