Select High School i USA

Full kontroll på ditt utvekslingsår

Ønsker du å dra på utveksling til USA, men ikke på hvilken som helst skole?

Utvekslingsåret ditt i USA kommer til å bli en av de viktigste opplevelsene i livet ditt – så hvorfor ikke velge den skolen du drømmer om? Den perfekte high school for deg kan være ved en strand i California eller Florida. Det kan være en skole hvor du kan drive med din favorittidrett og graduere sammen med amerikanske studenter. Kanskje du vil begynne med cheerleading på en ekte amerikansk high school, eller ta et skuespillerkurs med instruktører som bor like ved Hollywood.

På vårt High School Select-program i USA får du oversikt over alle skolene i porteføljen vår, og deretter velger du den skolen som passer deg best. Vi tilbyr det beste utvalget av videregående skoler for utvekslingsstudenter i USA: En stor offentlig skole, en elite-privatskole, eller til og med en internatskole hvor du bor på campus sammen med klassekameratene dine. Hos oss vil du finne din perfekte match. Sjekk ut noen av våre mest populære skoler her.

Send in intresse

Informasjonsmøte – Utforsk våre topp 3 ”skjulte perler” blant high schools i USA

Å dra på utveksling til USA er en fantastisk opplevelse som gir deg minner for livet. Dette webinaret er for studenter som vil få tips om 3 gode skoler i USA, som ligger i områder man kanskje ikke har hørt så mye om. Derfor kaller vi disse skolene for ”skjulte perler”. Fordelen med disse skolene er at prisen er noe lavere enn for skoler som ligger i et stort og velkjent område. Delta på webinaret og få vite hvorfor en av disse skolene kanskje er en perfekt match for deg, basert på utvalget av fag, sport, aktiviteter eller program.

Med High School Select-programmet kan du velge akkurat hvilken skole du har lyst til å gå på, basert på akkurat det som er viktig for deg. Skolene som kommer på besøk er:

  • Higley Unified School District, Arizona, USA
  • Scottsburg High School, Indiana, USA
  • Dexter Community Public School, Michigan, USA

Hjertelig velkommen! 

Meld deg på webinariet her

Informasjonsmøte – Idrettsskoler i USA 

 

Dato: Onsdag, 28.juni 2022 | Tid: 18:30

Velg en high school i USA som tilbyr din favorittsport!

Mange av våre utvekslingsstudenter ønsker å drive med en helt spesifikk sport mens de er på utveksling, og våre high school-eksperter er her for å hjelpe deg med å finne skolen som tilbyr akkurat det du vil ha. Å drive med sport på utveksling er en fantastisk måte å bli kjent med de lokale på, og med Select-programmet vårt kan du velge en skole basert på både sporter og aktiviteter.  

 

Delta på vårt gratis webinar og hør tre av skolene våre snakke om deres utvalg av sporter, aktiviteter, fag og programmer. Skolene som kommer på besøk er:

  • Poudre School District, Colorado, USA
  • Thornton Academy, Maine, USA
  • Marblehead High School, Massachusetts, USA

Hjertelig velkommen! 

Meld deg på webinariet her 

Få mest mulig ut av High School året ditt

 

I tillegg til å velge den skolen du ønsker, tilbyr USA Select High School-programmet enda mer!

  • Når du søker og blir akseptert av skolen, vet du nøyaktig hvor du skal bo og studere, så du får god tid til å planlegge utvekslingsåret ditt.
  • Du vil dra nytte av vårt One Team Across the Globe – hvor våre kolleger i USA vil ta vare på deg og følge opp både deg og vertsfamilien din gjennom skoleåret ditt.
  • Du kan ta et amerikansk High School-diplom.

USA High School Select-programmet tilbyr utvekslingsstudenter den samme kulturelle utvekslingen, fordypningen og spennende opplevelsene som High School Classic-programmet gjør – men, i tillegg får du mye mer, fordi du kan velge den skolen du ønsker.

Lær fra våre utvekslingsstudenter

Lær fra tidligere og nåværende utvekslingsstudenter som har reist til USA på Select-programmet.

Finn din perfekte match! Våre high school-eksperter hjelper deg.