Opplev USA Boarding School – til en utrolig pris!

Boarding School i USA

Har du noen gang vurdert å gå på en Boarding School (internat) i USA, men har kanskje gått vekk fra ideen på grunn av kostnadene?

Med vårt nye Boarding School-tilbud, kan du nå realisere drømmen og oppleve alle de fantastiske muligheter boarding school har å tilby – til en fantastisk pris! Ta kontakt med oss og vi finner en flott skole til deg.

Så, hvorfor elsker utvekslingsstudenter Boarding Schools?

Livet på en Boarding School

En boarding school kan på en måte sammenlignes med et all-inclusive resort – bare med venner, aktiviteter og flotte fasiliteter under samme tak. Du kan sove lenger om morgenen, da klasserommene er kun en kort spasertur unna!

Boarding school gir deg muligheten til:

 • Å få venner for livet, både amerikanske og internasjonale studenter, lærere og ansatte

 • Å velge mellom et bredt utvalg av sunne og smakfulle måltider hver dag

 • Å benytte deg av tilbud om forskjellige aktiviteter/klubber etter skolen og utflukter i helgene – eller bare tilbringe tid med dine nye venner

 

Et trygt miljø betyr en ekte utvekslingsopplevelse

Utveksling på Boarding i USA

Boarding schools har ressursene som skal til for å ha et trygt lærings -og bomiljø, både for studenter, lærere og ansatte, og det er ingen eksponering for offentlig transport. Studenter på boarding schools får den fulle utvekslingsopplevelsen – 75% av våre boarding schools kunne tilby 100% undervisning i klasserommene i løpet av høsten 2020!

Selv om vi håper at alle skoler vil være tilbake til vanlig undervisning til høsten, vil boarding schools mest sannsynlig kunne tilby dette og vanlig gjennomføring av idrettsklubber og andre aktiviteter på campus. Å gå på boarding school er den mest forutsigbare utvekslingsopplevelsen for 2022.

Meld din interesse 

 

Få det du ønsker mest av alt

Sport på High School i USA

Kostnadene for dette programmet er lave, fordi vi matcher deg med en passende skole. Siden alle boarding schools kan tilby flotte fasiliteter, kafeteriaer, støttende personale, interessante fag og mange nye medstudenter fra hele verden – er du sikret en fantastisk opplevelse!

Selv om det er vi som velger skole, så kan du komme med ett ønske fra listen nedenfor, og vi vil sørge for å plassere deg på en skole som har dette! Du kan velge blant annet mellom:

 • Tysk/Fransk/Spansk
 • Fotball
 • Basketball
 • Langrenn
 • Volleyball
 • Cheerleading
 • Drama/Teater
 • Kunst/Musikk/Dans

Fortell oss om dine ønsker, så finner vi den perfekte skolen til deg!

Et fantastisk tilbud for en unik opplevelse

Dette Boarding School-programmet tilbyr en unik opplevelse som normalt ville vært et dyrt program. Prisen vi tilbyr er 193 520,-*. Dette inkluderer blant annet undervisning, innkvartering på campus, flybilletter, Soft Landing Camp, 24/7 støtte fra ansatte på campus, assistanse med visumsøknad, samt personlig støtte før, under og etter oppholdet. Husk også på at du kan søke om støtte fra Lånekassen! Les mer om hvor mye du kan få i støtte her

*Programprisen inkluderer Explorius servicepakke: NOK 49.950, studentforsikring: USD 995, betaling for bosted i ferier: USD 1000, lommepenger: USD 2000. Valutakurs fra 12.02.2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll. 

Sikre din plass i dag!

Bestill en gratis og uforpliktende samtale med oss så vi kan gi deg mer informasjon om programmet og hva slags skoler du kan bli plassert .

Noen av feltene er obligatorisk, går det ikke, prøv igjen.

Avtal intervju her

Send inn skjemaet under og vi kontakter deg for å avtale et gratis, personlig og uforpliktende intervju/samtale med deg!

Fyll ut: