Opplev USA Select High School

Glade utvekslingsstudenter

Et unikt utvekslingsår med USA Select High School - meld deg på nå og motta vårt Early Bird-tilbud!

Med vårt Select High School-program kan du selv velge den skolen som passer dine behov og interesser – og husk at du kan søke om støtte fra Lånekassen.

Ønsker du å gå på en skole som tilbyr spesifikke fag eller aktiviteter? Kanskje du ønsker å gå på en skole som ligger nær stranden, har et godt fotballag eller som tilbyr eSport? Kanskje du vil ha muligheten til å gå på ski i helgene og går media og kommunikasjon? Fortell oss hva du trenger, så vil vi hjelpe deg med å skreddersy et utvekslingsår etter dine ønsker og behov.

Du kan reise på utveksling med Select High School-programmet i USA for et semester eller et helt skoleår.

USA Select Early Bird-tilbud for utvekslingsåret 2022/2023

Bekrefter du din plass i programmet innen 31. august, mottar du en rabatt på hele 2000 USD* (ca. 16 750 NOK)! Påmeldingsfristen er kanskje langt frem i tid, men jo tidligere du søker og bekrefter din plass, jo mer tid har du på søknaden din og jo større sjanse har du får å sikre deg din drømmedestinasjon- eller –skole i USA.

Du kan lese mer om årets Early Bird-tilbud her.

Meld din interesse

*Early Bird tilbudet for USA Select gjelder kun for høsten 2022. For å motta tilbudet må du ha et intervju med Explorius, samt bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll.

Det beste ved å velge Select

 

  1. Faggaranti – vi hjelper deg med å få de fagene du trenger for å få utvekslingsåret godkjent her hjemme i Norge, slik at du kan fortsette i Vg3 med vennene dine.

  2. Få muligheten til å videreutvikle dine interesser - alt fra idrett, musikk, gaming eller språk. Vi hjelper deg med å finne en skole som tilbyr aktiviteter eller klubber som passer dine interesser.

  3. 100% Host Family Happiness Guarantee – skulle det vise seg at vertsfamilien din ikke er en riktig match vil vi hjelpe deg med å finne en ny og mer passende vertsfamilie.
Meld din interesse

 

inntil kr 94 817,– i skolepengestipend fra Lånekassen

Når du reiser på utveksling i Vg2 kan du søke om støtte fra Lånekassen. Hvor mye du får i støtte avhenger av hvor du skal reise på utveksling og hvilket utvekslingsprogram du reiser på.

Som utvekslingsstudent kan du søke om: 

  • Grunnstipend
  • Bostipend
  • Utstyrsstipend
  • Reisestipend (stipend og lån)
  • Skolepengestøtte

Hvis du skal reise med vårt Select High School-program og skal betale skolepenger, kan du få 85%, inntil kr 94 817,– i skolepengestipend fra Lånekassen. I tillegg kan du få inntil kr 27 276,– i lån til skolepenger. 

Les mer om Lånekassen

 

Du velger - vi skreddersyr!

 

På Select High School-programmet kan du velge blant et stort utvalg av offentlige, private eller boardingskoler i hele USA – valget er ditt! Du vil enten bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie i nærheten av skolen du velger eller på skolens campus.

Offentlig eller privat

Velg blant et stort utvalg av offentlige eller private high schools i hele USA som passer dine behov og ønsker. Forskjellen mellom offentlig og private skoler kan variere, men vi hjelper deg med å finne den rette for deg!

Boarding

Dette er det perfekte valget for deg som ønsker et høyt akademisk nivå. Her vil du både bo og ha undervisning på skolens campus. Du vil gå sammen med en god blanding av amerikanske og internasjonale elever, som gir deg muligheten til å få et nettverk fra hele verden.

Les mer om boarding schools i USA

 

Les mer om hvorfor Vilde valgte å reise til USA med vårt Select High School-program

Vil du spille fotball i USA?

Sport på High School i USA

Driver du med fotball og drømmer om å gå et år på amerikansk high school? På vårt Select High School-program kan du velge blant flere populære skoler i hele USA som gir deg muligheten til å fortsette med fotball mens du er på utveksling. Sjekk ut et utvalg av skoler vi kan anbefale for nettopp deg.

Les mer om fotball i USA

 

Er du en gamer? Kombinér eSport med studiene dine! 

eSport på high school i USA

Kombinér studier på en amerikansk high school med eSport! Velger du vårt Select High School-program så kan du velge den skolen som både tilbyr de rette fagene og har eSport-klubber. Les mer for et utvalg av skoler som tilbyr eSport i USA.

Les mer om eSport i USA

 

Meld inn din interesse i dag!

Select High School-programmet gir deg valgmulighetene! Meld inn din interesse i dag og vi vil hjelpe deg med å finne den rette skolen for deg.

Det er enkelt - start din søknadsprosess i dag!

Meld inn din interesse så vil vi hjelpe deg med å realisere din drøm om å dra på utveksling.