Spill fotball i USA

Massachusetts fotballag

Går du idrettslinjen på Videregående skole (VGS) eller kanskje du er aktiv innen fotball på fritiden? Benytt utvekslingsåret ditt til å videreutvikle dine ferdigheter! Med vårt Select High School-program så hjelper vi deg med å finne den perfekte skolen for deg og dine interesser – og ikke glem å forhøre deg om muligheter for scholarships i tillegg til støtte fra Lånekassen for Vg2 studenter.

Idrett er en stor del av hverdagen for amerikanere, om det er fra tribunen eller på banen. Siden fotballagene arrangeres av skolen, er dette en fantastisk mulighet til å komme i kontakt med dine nye medelever og få venner for livet. Du vil også merke hvordan hele skolen støtter sine lag – det er noe helt unikt med den amerikanske high school spirit! 

Velg skole ut ifra fag, område og tilbud innen fotball 

Ved å velge vårt Select High School-program kan du finne den skolen som passer deg og dine interesser best. Kanskje du trenger noen spesifikke programfag for å få utvekslingsåret godkjent her hjemme i Norge? Eller kanskje du har en drøm om å studere i et varmt klima, eller i nærheten av stranden? Valget er ditt! 

Meld inn din interesse

 

Et team som strekker seg over hele verden

Explorius er stolte over å være en del av Educatius Group, en ledende organisasjon med lang erfaring innen internasjonal utveksling. Educatius Group tilbyr Select-programmet ved 200 high schools i USA. Sammen er vi et team som strekker seg over hele verden som ørger for at våre utvekslingsstudenter får den beste, tryggeste og mest givende opplevelsen i utlandet.

High schools som tilbyr football

Nedenfor ser du et lite utvalg av skolene du kan velge mellom i USA, men ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte skolen for deg.  


Beverly High School

amerikansk skolemusikk i uniform

Massachusetts er et fantastisk område å reise på utveksling til, da du finner high schools av høy akademisk standard. Dette skulle bare mangle med tanke på at flere av verdens beste universiteter ligger her – Harvard og Massachusetts Institure of Technology, for å nevne noen. Beverly High School ligger under en time fra Boston og tilbyr mange spennende fag. I tillegg til fotball, kan du også velge blant 28 lag over alle tre sesongene - så her er det noe for alle.

 • Språk: tysk, spansk, fransk, amerikansk tegnspråk
 • Klubber & aktiviteter: Model United Nations (Model UN), Newspaper Club m.m.
 • Andre spennende fag: World History, Music Theory, Literature and Culture, Clay Sculpture, Web Design m.m.

 • Type skole: offentlig
 • Sted:  Beverly, Massachusetts

 

Arlington High School

Utvekslingsstudenter fra Arlington High School i can og gown

Arlington High School ligger under en halv time fra Boston og tilbyr et stort utvalg av fag og aktiviteter. I tillegg til fotball, kan du velge mellom flere forskjellige typer idrett, som volleyball, ishockey og lacrosse. Skolens idrettslag er av høy kvalitet da flere av lagene, deriblant fotballaget, har vunnet flere statlige mesterskap.

 • Språk: spansk, fransk, italiensk, latinsk, kinesisk og muligheten for onlinekurs i andre språk
 • Klubber & aktiviteter: Ski and Snowboard, Sports Broadcasting, Debate, Drama m.m.
 • Andre spennende fag: European History, Band, Ceramics, Drama, Environmental Science m.m. 

 • Type skole: offentlig
 • Sted: Arlington, Massachusetts

Få et innblikk i livet som utvekslingsstudent i Massachusetts

Vilde er på utveksling i Newburyport, Massachusetts. Les bloggen hennes her.

Meld inn din interesse

Montverde Academy

Utvekslingsstudenter i solfylte Florida

Montverde Academy ligger i solfylte Florida og er verdenskjente for sitt idrettsprogram da de har vunnet flere nasjonale mesterskap. Flere av deres alumni har gått videre til å bli profesjonelle idrettsutøvere, som brasilianske fotballspilleren Matheus Silva.  Du kan lese mer om deres internasjonale fotballklubb her. Et av det nyeste tilskuddet på campus er Center for Sportmanship and Wellness.

 • Språk: spansk, fransk og kinesisk
 • Klubber & aktiviteter: Aquatic Club, Cultural Diversity, Drama, Environmental, Programming, Yoga, Yearbook m.m.
 • Andre spennende fag: European History, Psychology, Art History m.m.

 • Type skole: boarding
 • Sted: Montverde, Florida

Nysgjerrig på livet i Florida?

Charlotte vlogger fra hennes utvekslingsår i Vero Beach, Florida. 

Meld inn din interesse

Davis School District

Utvekslingsstudenter på tur i Utah, USA

Davis Dchool District består av totalt åtte skoler og ligger mellom Wasatch Mountains og Great Salt Lake i vinterparadiset Utah. Dette er det perfekte stedet om du kunne tenke deg å kombinere fotball med forskjellige vinteraktiviteter. Alle skolene i distriktet tilbyr et stort utvalg av fag, digitale medieprogram, samt flere spennende klubber og idrettslag.  

 • Språk: tysk, fransk, spansk og kinesisk
 • Klubber & aktiviteter: Dance, Drama, National Honor Society, Yoga m.m.
 • Andre spennende fag: European History, Art History, Commercial and Advertising, Visual Communication, Speech & Debate, Design, Psychology m.m.

 • Type skole: offentlig
 • Sted: Farmington, Utah

Vurderer du utveksling til Utah?

Les om hvordan Aina hadde det i Spanish Forks, Utah.

Meld inn din interesse


Trenger du mer inspirasjon? 

Gabriel, en utvekslingsstudent fra spania, forteller om hvordan han fant den perfekte skolen for han ved å velge Select-programmet, der han også fikk plass på skolens fotballag.


Det er flere skoler å velge mellom

Sjekk ut flere skoler i USA som tilbyr fotball. Her kan du bruke søkefunksjonen til å filtrere skoler ut ifra fag, språk og område i USA.

Meld inn din interesse i dag!

Select gir deg valgmulighetene! Meld inn din interesse i dag og vi vil hjelpe deg med å finne den rette skolen for deg.

Det er enkelt - start din søknadsprosess i dag!

Meld inn din interesse så vil vi hjelpe deg med å realisere din drøm om å dra på utveksling.