Reiser i løpet av utvekslingsåret i USA

Et utvekslingsår er mer enn studier og skole. Det er en fantastisk mulighet til å se mer av ditt valgte land, og bli kjent med andre utvekslingsstudenter gjennom morsomme turer og utflukter.

Vi kan med glede tilby flere flotte turer du kan delta på mens du er i USA. Du har for eksempel muligheten til å delta på en drømmetur til Hawaii og utforske det beste av vestkysten eller østkysten. Sjekk ut vårt utvalg av mulige turer. Vær heller ikke redd for å kontakte oss for å få mer informasjon! 

 

Hawaii Reunion – let's go to Hawaii

Velkommen til paradiset Hawaii! Explorius gir deg den unike muligheten til å delta på vår fantastiske tur til Hawaii i løpet av utvekslingsåret ditt i USA. Sammen med andre Explorius-studenter og personell vil du oppleve det beste av Oahu, en av Hawaiis mest populære øyer.

Om reisen

En stor gruppe utvekslingsstudenter samlet på Hawaii reunion

På denne turen kommer vil til å nyte livet på vakre Oahu, Hawaiis tredje største øy. Her finner du den populære hovedstaden Honolulu, den berømte turløypen opp det vulkanske fjellet Diamond Head, fantastiske snorklemuligheter og hvite sandstrender. Glem heller ikke de vennlige menneskene, god mat og vakre palmetrær hvor enn du ser. Oahu er en tropisk paradisøy og Hawaii Reunion er en once-in-a-lifetime opplevelse.

Spennende utflukter

En gruppe utvekslingsstudenter på Hawaii

Explorius gir deg sjansen til å møte utvekslingsstudentene fra Soft Landing Camp i New York på vår Hawaii Reunion. Sammen får vi en uforglemmelig avslutning på året som har vært, og fine minner til å ta med inn i det nye året som kommer.  

Vil vi utforske så mye som mulig av denne fantastiske øyen i løpet av besøket her. Vi vil dra på en utflukt til Pearl Harbor, lære mer om den polynesiske kulturen på det polynesiske kultursenteret og snorkle blant fargerike fisker i Hawaiis krystallklare vann. Vi vil også slappe av på flotte sandstrender og gå tur opp det vulkanske fjellet, Diamond Head, hvor vi har utsikt over hele byen.

Få en opplevelse for livet på Hawaii Reunion. Aloha! (Kjærlighet, fred og medfølelse)

Utvekslingsstudenter på surfekurs på Hawaii

Datoer:

29. januar - 4. februar, 2022

Prisen inkluderer blant annet:

 • Transport til og fra flyplass – hotell – flyplass
 • Imøtekommende reiseledere
 • 6 netter på hotell i Waikiki (fire Explorius studenter deler rom)
 • 6 hotellfrokoster og 5 middager
 • 1 Luau middag og show
 • Transport til og fra utflukter
 • Bytur i Honolulu
 • Utflukt til Pear Harbor
 • Utflukt til North Shore
 • Billetter til turløypen Diamond Head
 • Billetter til det polynesiske kulturesenteret
 • Reisevideo

Valgfritt:

 • Snorkling (leie av utstyr)
 • Tur med katamaran
 • Surfetimer

Ikke inkludert:

 • Flybilletter fra og til vertsfamilien

Pris:

 • 1470 USD

Vi har et begrenset antall plasser til Hawaii Reunion, så her gjelder det å være tidlig ute!

Søk om å reise på utveksling

 

Det beste av vestkysten

Utvekslingsstudenter i en Canyon USA

Oppdag det beste vestkysten har å tilby, på denne eksepsjonelle turen gjennom Arizona, Nevada og California. Turen starter i solrike Phoenix, og ender i sjarmerende San Francisco. Du får muligheten til å se Grand Canyon, fargerike Las Vegas, glamorøse Los Angeles og imponerende Yosemite nasjonalpark.

I 14 dager får du muligheten til å oppleve et eventyr fylt med kultur, vennskap og moro. Rutinerte guider vil ta deg med til Alcatraz, Universal Studios, på limotur gjennom The Strip i Las Vegas, og vise deg det beste av alle de kjente byene vi besøker.California Adventure

To utvekslingsstudenter foran Santa Monica Pier

Hvis du kun er interessert i å utforske California, da kan du melde deg på vår 8-dagers road trip mellom Los Angeles og San Francisco!

Haugevis med gøy venter deg på steder som Universal Studios, Disneyland, og Madame Tussauds voksmuseum. Vi tar også en taubane gjennom det fargerike nabolaget i San Francisco, og tar ferge ut til øya Alcatraz.

Det er den perfekte Los Angeles – San Francisco turen, hvor du vil få muligheten til å se det beste av hver by, og alt det spennende som finnes i mellom.

Søk om å reise på utveksling

 

Søk om å reise på utveksling


Den ultimate turen langs østkysten

Natur i Florida

USAs østkyst er full av kontraster, akkurat som denne turen! På denne spektakulære 14-dagersroad tripen får du muligheten til å oppdage landet helt fra grensen til Canada i nord, til storbyvibbene i New York og Philadelphia, historiske Washington D.C. og de uimotståelige strendene i Florida og South Carolina.

Erfarne guider vil vise deg det beste fra de populære stedene i statene dere besøker. Turen vil blant annet innebære en tur til Walt Disney World i Orlando, frihetsgudinnen i New York, og de majestetiske Niagarafallene i nord. I tillegg til mange, mange andre ting.

Forbered deg på det beste østkysten har å by på!New York til Washington D.C.  

Jenter foran amerikansk flagg

Har du lyst til å dra på road trip langs østkysten, men helst for en kortere periode? Da kan vi friste med en 8-dagers tur fra New York til Washington D.C. Ved siden av å besøke disse viktige byene stikker vi også innom Philadelphia.

I Philadelphia utforsker vi det nasjonale grunnlovssenteret, ser hvor the Declaration of Independence ble signert, og vi prøver noen av Philadelphias delikatesser, som for eksempel “Philly Cheese Steak”.

I løpet av den utrolige turen får du også bli med å se et stykke på Broadway, besøke et av verdens viktigste kunstmuseer the Metropolitan Art Museum, en guidet tur rundt FNs hovedkvarter, se frihetsgudinnen og den berømte Empire State Building in New York.

I Washington D.C besøker vi mange monumenter, utforsker USAs første president, George Washingtons liv i Mount Vernon, og mange andre ting.


På denne turen får du den perfekte kombinasjonen av interessante fakta om amerikansk kultur og historie, samtidig som det er mye gøy!

 

Søk om å reise på utveksling

 

New York, New York … 

En gjeng utvekslingsstudenter på Soft Landing Camp i New York

Når man drar på et utvekslingsår til USA med oss får man Soft Landing Camp i New York inkludert i prisen. Hvis dette er en by du ikke kan få nok av tilbyr vi heldigvis enda en tur, med flere muligheter til å utforske byen.

Bli med på en 5-dagersreise rundt New York. Enten under den blomstrende våren, eller kanskje når den er på sitt beste, under høytidenes høysesong - Desember.

Det finnes ikke noe sted som New York. På turen vil vi utforske alle de viktige attraksjonene og nabolagene. På våren får du se et stykke på Broadway, besøke et av verdens viktigste kunstmuseer - the Metropolitan Art Museum, ta hip hop danseklasser, lære mer under et besøk hos FN, og mange andre ting. På desemberturen fokuserer vi på vinteraktiviteter som skøyter på Rockefeller Square, og det imponerende juleshowet - the Radio City Rockettes Show.

 

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til USA