Utvekslingsprogram i Irland

Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogram i Irland. Disse er Classic High SchoolSelect High School og Boarding School.

Les mer om de ulike programmene og finn ut hvilket som passer deg best!

Classic High School – en genuin utvekslingsopplevelse

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet. Når du reise på dette programmet vil du bli plassert hos en omsorgsfull vertsfamilie, som kan bo hvor som helst i Irland. Etter at vi finner den perfekte familien for deg, så finner vi en skole i familiens nærområde.

Din fremtidige vertsfamilie kan bo i nærheten av byer som Dublin og Cork, nær Dinglehalvøya eller i vakre småbyer som Tipperary eller Cavan. Dette programmet er det perfekte valget for deg som er åpensinnet og ser frem imot en genuin opplevelse av Irland.

Du kan reise på Classic High School-programmet til Irland i ett eller to semestre.

Områdevalg mot en tilleggskostnad

Hvis du ønsker å bestemme hvor i Irland du skal tilbringe utvekslingsåret, er det mulig å velge område bot en ekstra kostnad. 

Vi tilbyr  byvalg i Irland, som betyr at du kan velge å bli plasser i en by, fremfor på landet.

Se prisene for Classsic High School-programmet og områdevalg i Irland.

Søk på Classic High School

 
Select High School – velg din nye skole

Select High School er valget for deg som har et klart bilde av hvordan utvekslingsåret i Irland skal se ut. Kanskje du ønsker å bo i en bestemt by, utøve din favorittsport eller instrument, eller gå på en bestemt skole. Uansett så vil Select High School være et godt valg for deg. 

Vi tilbyr et utvalg av både private og offentlige skoler i hele Irland. Fortell oss dine kriterier, og sammen skreddersyr vi ditt utvekslingsår. Etter at vi finner den beste skolen for deg, så begynner vi å lete etter en vertsfamilie i skolens nærområde. 

Finn prisene for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– opplev det irske campuslivet

Med Explorius får du en unik mulighet til å gå på boarding-skole i Irland. På våre andre utvekslingsprogram bor du hos en vertsfamilie, mens du på Boarding School bor på skolen sammen med dine klassekamerater. Dette er en spennende opplevelse som passer for deg som er opptatt av gode resultater på skolen, samtidig som du ønsker å skape et internasjonalt nettverk.

På boarding-skole vil du dele rom med en eller to av dine medelever. Ettersom du nesten alltid er omringet av andre elever på skolen, vil du enkelt skaffe deg nye venner. På boarding-skole i Irland vil du bli kjent med både irske og internasjonale elever. Dette gjør programmet til et perfekt valg for deg som ønsker å bli kjent med den irske kulturen, samtidig som du også lærer om andre kulturer.

Vi samarbeider tatt med flere anerkjente boarding-skoler i Irland. Du kan for eksempel velge å tilbringe utvekslingsåret i de vakre byene Dublin eller Limerick. Fortell oss dine kriterium for sport, aktiviteter, fag og lokasjon og vi vil finne en passende boarding-skole for deg. Kontakt oss for pris. 

Søk på Boarding School

<< Tilbake til Irland